توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله راهکارهای کاهش آب مصرفی در کارخانه قند شازند با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله راهکارهای کاهش آب مصرفی در کارخانه قند شازند با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای کاهش آب مصرفی در کارخانه قند شازند با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله راهکارهای کاهش آب مصرفی در کارخانه قند شازند با word :

تعداد صفحات:17

چکیده:

بالا بودن مصرف آب مصرفی و بار آلودگی پساب تولیدی در صنایع قند و اهمیتی که وزارت صنایع، سازمان حفاظت محیط زیست و نهادهای دیگر برای کاهش مصرف آب و بار آلودگی پساب خروجی قائل است، اهمیت مورد ممیزی و کاهش مصرف آب را در صنایع قند نشان می دهد. طی سال های اخیر در کارخانجات قند ایران اقداماتی در جهت کاهش مصرف آب صورت گرفته است. در کارخانه قند شازند، با بررسی مصرف آب و ارائه راهکارهای مناسبی می توان مصرف آب تازه در دوران بهره برداری چغندر به ازای 680 تن چغندر متوسط مصرفی را از 2298 متر مکعب در روز به 1200 متر مکعب درروز به میزان 47/8 درصد کاهش داد. این کاهش علاوه بر کنترل آب تازه مصرفی موجب کاهش پساب خروجی کارخانه در عملیات تصفیه فاضلاب می گردد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir