توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید بیوتکنولوژی کانتاگزانتین بوسیله ی باکتری Dietzia natrlonimnaea از ملاس چغندر قند با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید بیوتکنولوژی کانتاگزانتین بوسیله ی باکتری Dietzia natrlonimnaea از ملاس چغندر قند با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید بیوتکنولوژی کانتاگزانتین بوسیله ی باکتری Dietzia natrlonimnaea از ملاس چغندر قند با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید بیوتکنولوژی کانتاگزانتین بوسیله ی باکتری Dietzia natrlonimnaea از ملاس چغندر قند با word :

تعداد صفحات:7

چکیده:

تشکیل کانتاگزانتین در میکروارگانیزم ها بستگی به شرایط محیط کشت دارد. تولید این ماده را ازمیکروارگانیزم ها می توان با فرآیندهای اپتیمم سازی افزایش داد. در این مطالعه از ملاس به عنوان منبع کربنی استفاده شد و اثر سه فاکتورpH غلظت ملاس و غلظت عصاره مخمر بر تولید کانتاگزانتین باکتریDietzia natrlonimnaea با روش سطح پاسخ اپتیمم شد. برای این کار از طرح مرکب مرکزی استفاده شد. این طرح نشان داد که ماکزیمم غلظت کانتاگزانتین تحت شرایط pH ، 7/71 و غلظت ملاس 23/22%w/v%و غلظت عصاره مخمر g l-1 10/05 بدست می آید. آزمایشات تاییدی ضمن تایید پیش بینی مدل، نشان دادند که در شرایط اپتیمم10/81 میلی گرم در لیتر محیط کشت، کانتاگزانتین تولید می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir