مقاله بررسی اثر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:3
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از بنتونیت سدیم بر قابلتیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی انجام شد. برای مطالعه، 288 قطعه جوجه گوشتی از نژاد راس در 6 تیمار آزمایشی با 4 تکرار هر تکرار شامل 12 جوجه در طرح کاملا تصادفی تخصیص داده شدند. تیمارها شامل: 0،0/75 ، 1/5 ، 2/25 ، 3 و 75 / 3 درصد بنتونیت سدیم بودند. بنتونیت سدیم به صورت سرک استفاده شدند. در سن 35 روزگی جوجه ها کشتار شدند ومحتویات ایلئومی آنها جم عآوری شدند و سپس در آزمایشگاه مورد آنالیز قرار گرفتند فاکتورهای مورد انداز هگیری شامل ماده خشک، ماده الی، چربی خامو پروتئین خام بودند. تیمار حاوی 5/ 1 درصد بنتونیت سدیم بهترین قابلیت هضم را نسبت به تیمارهای دیگر داشت
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0