توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و اثر اسانس آویشن دنایی Thymus )( daenensis Celak Subsp daenensis بر باکتری های استافیلوکوکوس حساسیت متفاوت به آنتی بیوتیک های وانکومایسین میتی سیلین و اکساسیلین با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و اثر اسانس آویشن دنایی Thymus )( daenensis Celak Subsp daenensis بر باکتری های استافیلوکوکوس حساسیت متفاوت به آنتی بیوتیک های وانکومایسین میتی سیلین و اکساسیلین با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و اثر اسانس آویشن دنایی Thymus )( daenensis Celak Subsp daenensis بر باکتری های استافیلوکوکوس حساسیت متفاوت به آنتی بیوتیک های وانکومایسین میتی سیلین و اکساسیلین با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیب های شیمیایی و اثر اسانس آویشن دنایی Thymus )( daenensis Celak Subsp daenensis بر باکتری های استافیلوکوکوس حساسیت متفاوت به آنتی بیوتیک های وانکومایسین میتی سیلین و اکساسیلین با word :

تعداد صفحات:14

چکیده:

یکی از مشکلاتی که طب جدید با وجود امتیازهای ظاهری نسبت به طب سنتی با خود به ارمغان آورده ،مصرف روز افزون داروهای شیمیائی است که متأسفانه روز به روز شکل حاد تری به خود می گیرد در این میان گسترش روزافزون مقاومت آنتی بیوتیکی نسبت به گونه های استافیلوکوکوس اورئوس یکی از معضلاتی است که پزشکان با آن سرو کار دارند .استافیلوکوکوس اورئوس از عوامل اصلی عفونت های بیمارستانی است که شیوع آن نیز رو به ازدیاد میباشد . در این پژوهش سعی شد ه است که اثر اسانس آویشن دنایی که گیاهی بومی ایران می باشد و از لحاظ محتوای ترکیبات دارای درصد بالایی تیمول است. را بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس با سطح حساسیت متفاوت به انتی بیوتیک های میتی سیلین ،وانکومایسین و اکساسایلین بررسی شود . ترکیب های عمده اسانس شامل : تیمول 71/2%کارواکرول-2/4%، پار-ا سیمین(3/8%و گاما- ترپینن 8/8%بود ..نتایج حاکی از آن بود که سطح حساسیت به آنتی بیوتیک تأثیری بر میزان اثر اسانس آویشن دنایی بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس ندارد MBC وMIC اسانس آویشن دنایی بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس 0/5و0/1 l/ml . .از نتایج میتوان به این نکته رسید که اسانس آویشن دنایی دارای اثر بازدارندگی وکشندگی بالایی می باشد که این اثر می تواند به علت محتوای بالای تیمول اسانس این گیاه باشد .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir