مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
وقوع پدیده خشکسالی اثرات مستقیمی برتکثیر و پرورش و تولید غذا برای آبزیان دارد افزایش جهانی تولیدات آبزی پروری و کاهش همزمان ذخایر ماهیان مورد استفاده جهت تولید روغن و پودر ماهی استفاده ازمنابع گیاهی در جیره غذایی ماهیان را به عنوان ضرورتی برای توسعه پایدار صنعت آبزی پروری مبدل کرده است دراین مطالعه پودر ماهی در سطوح 50 ، 75 و 100% با پروتئین گیاهی و روغن ماهی بطور 100% با روغن گیاهی جایگزین شدند در جیره گروه شاهد فقط از روغن ماهی و پودر ماهی منابع پروتئینی و چربی استفاده گردید جیره های فورموله شده به لحاظ پروتئین چربی انرژی و کربوهیدرات در یک سطح بودند. ماهیان با وزن اولیه 15 گرم و به مدت 60 روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0