توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضدمیکروبی فرایند فشار بالا HP روی شیر با word :

تعداد صفحات:8

چکیده:

گرچه مطالعات اولیه روی کاربرد فشار بالا در تکنولوژی غذایی در اواخر قرن 19 1899 انجام شد تمایل به فرایند کردن غذا با کمک HP تنها پس از 1970 گسترش یافت در 1990 نخستین غذای فراوری شده با HP یک مربای میوه بود که به خرده فروشهای ژاپنی عرضه شد فرایند کردن غذاها با استفاده از HP مزایای بی نظیری را نسبت به تیمارهای حرارتی مرسوم ارائه می کند چون تاثیرات انتی میکروبی تغییر حسی و تغییر کیفیت تغذیه ای را از خود نشان میدهد نگهداری بالای طعم، رنگ و ارزش تغذیه ای یکنواخت کردن و فرایند کردن سریع محصولات تحت فشار نیاز به افزودنیهای شیمیایی را کاهش داد و پتانسیل طراحی محصولات جدید را مطابق با تولید بافتها، طعم ها و ویژگیهای کاربردی جدید ایجاد کرد پاتوژنیکهای شیر شامل E.Coli استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز و سالمونلا می باشد چون شیر اغلب در دماهای پایین نگهداری می شود الودگی سایکروتروفها بویژه سودوموناس ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است فرایندهای حرارتی اغلب باعث تغییرات نامطلوب در ویژگیهای حسی شیر می شود در نتیجه سهم تکنیکهای غیرحرارتی برای از بین ردن پاتوژنیکهای شیر افزایش می یابد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir