توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی (رقم برنو و هیوارد) در چهار مرحله زمانی برداشت با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی (رقم برنو و هیوارد) در چهار مرحله زمانی برداشت با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی (رقم برنو و هیوارد) در چهار مرحله زمانی برداشت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی (رقم برنو و هیوارد) در چهار مرحله زمانی برداشت با word :



تعداد صفحات:17
چکیده:
شناخت محصولات کشاورزی اجازه می دهد ماشین های جدید و سیستم های جدید و سیستمهای فراوری با مشخصات کیفی اصلاح شده طراحی شوند. حالت ظاهری، بافت و طعم مهمترین مولفه های کیفی یک میوه تازه است. تعیین مشخصات بافت مواد غذایی نظیر انواع میوه د رکنار طعم و ظاهر محصول یکی از سه شاخصه اصلی کیفیت محصولات کشاورزی به حساب می اید. در این بین سفتی بافت یکی از شاخص های مهم میوه جات به شمار می رود که معیار مناسبی از وضعیت فیزیولوژیک میوه نیز می باشد. همچنین شناخت خواص محصولات کشاورزی اجازه می دهد که ماشین های جدید و فرایندهای صنعتی زیادی با مشخصات کیفی اصلاح شده طراحی شوند و بدین ترتیب خسارت کاهش و بهره دهی عملیات افزایش می یابد. در این تحقیق سفتی و برخی خواص کیفی میوه کیوی (ارقام برنو هیوارد) درچهار مرحله زمانی برداشت مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر نوع رقم (برنو و هیوارد) و زمان برداشت بر سفتی، درصد رطوبت ، میزان مواد جامد محلول و میزان pH در یک آزمایش فاکتوریل ارزیابی شد. نتایج نشان داد که نوع رقم و زمان برداشت تاثیر معنی داری بر برخی خواص کیفی میوه کیوی دارد. بین رقم برنو و هیوارد تفاوت معنی داری از نظر قطر متوسط هندسی، قطر متوسط حسابی، ضریب کرویت وجود داشت. ولی فاکتورهای مذکور بر جرم مخصوص حقیق اثر معین داری نداشتند. با افزایش زمان برداشت میزان مواد حامد محلول و میزان pH در ه ردو رقم افزایش و میزان سفتی کاهش یافت در بین دو رقم از لحاظ میزان مواد جامد محلول و میزان pH و سفتی تفاوت معنی داری وجود داشت.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir