توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت کاتالاز،پر اکسیداز و آسکوربات پراکسیداز گیاه دارویی ماریتیغال در شرایط تنش شوری با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت کاتالاز،پر اکسیداز و آسکوربات پراکسیداز گیاه دارویی ماریتیغال در شرایط تنش شوری با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت کاتالاز،پر اکسیداز و آسکوربات پراکسیداز گیاه دارویی ماریتیغال در شرایط تنش شوری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت کاتالاز،پر اکسیداز و آسکوربات پراکسیداز گیاه دارویی ماریتیغال در شرایط تنش شوری با word :



تعداد صفحات:13
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر پرامینگ بذر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت بذر گیاه دارویی ماریتیغال در شرایط تنش شوری و کنترل، آزمایشی به صورت فاکتوریل با چهار فاکتور (2×2×2×2) در قالب طرح کاملا تصادفی در 3 تکرار در پژوهشکده بیوتکنولوژی کرج انجام شد. فاکتور اول شامل رقم اصلاح شده مجارستان و توده بومی آمل، فاکتور دوم شامل پرایمینگ و بدون پرایمینگ، فاکتور سوم شامل تنش شوری (150 میلی مولار) و کنترل (بدون تنش) و فاکتور چهارم شامل مدت زمان نمونه برداری در زمان های 24 (مرحله آبنوشی) و 96 ساعد پس از کشت (مرحله جوانه زنی) بود. نتایج حاصل نشان داد پرایمینگ باعث افزایش معنی دار فعالیت آنزیم کاتالاز در زقم مجارستان شده اما تاثیر معنی داری بر توده بومی آمل نداشته است. فعالیت کاتالاز و آسکوربات پروکسیدار در بذور پرایم شده رقم مجارستان، نسبت به بذور شاهد به ترتیب به میزان 96 و 39 درصد افزایش یافته است. همچنین پرایمینگ فعالیت آنزم پروکسیداز را در هر دو ژنوتیپ به طور معنی داری افزایش داده است، اما نسبت افزایش سطح این آنزیم در بذور پرایم شده نسبت به بذور پرایم نشده در رقم مجارستان به میزان 14 برابر نسبت آن در توده بومی آمل بوده است. بررسی روند تغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت از مرحله آبنوشی تا جوانه زنی نیز نشان داد میزان فعالیت کاتالاز در مرحله جوانه زنی نسبت به مرحله آبنوشی در هر دو شرایط تنش و کنترل، به ترتیب 91/3 و 10 درصد افزایش پیدا کرده است. میزان فعالیت آسکوربات پراکسیداز نیز در مرحله جوانه زنی نسبت به مرحله آبنوشی به ترتیب در شرایط تنش و کنترل 154/5 و 190 درصد افزایش پیدا کرده است. بر اساس نتایج این آزمایش بهبود فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت در اثر پرایمینگ بذر گیاه ماریتیغال از مکانیزم هایی است که باعث بهبود استقرار این گیاه در شرایط تنش شوری شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir