مقاله اثرات دماهای مختلف جوانه زنی بر جوانه زنی بذور گلجالیز مصری (Orobanche aegyptiaca) با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات دماهای مختلف جوانه زنی بر جوانه زنی بذور گلجالیز مصری (Orobanche aegyptiaca) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات دماهای مختلف جوانه زنی بر جوانه زنی بذور گلجالیز مصری (Orobanche aegyptiaca) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
به منظور بررسی اثر دمای جوانه زنی بر صفات جوانه زنی بذور گل جالیز مصری آزمایشی در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه آرهوس دانمارک انجام شد. تیمارها شامل 6 درجه حرارت در دوره جوانه زنی به ترتیب شامل دماهای 14، 17، 20، 23، 26 و 29 درجه 14، 17، 20، 23، 26 و 29 درجه سانتیگراد بودند. نتایج نشان داد بذورگل جالیز در دمای 20 درجه سانتیگراد با 94 درصد و در دمای 29 درجه سانتیگراد با 81/8 درصد جوانه زنی به ترتیب بیشترین و کمترین درصد جوانه زنی نهایی را داشتند. همچنین بذور در دمای 14 درجه سانتیگراد با 0/0065h^-1 کمترین و دمای 29 درجه سانتیگراد با 0/0188h^-1 بیشترین سرعت جوانه زنی را داشتند. دمای 14 درجه سانتیگراد با 51/73 ساعت پایین ترین و دمای 26 درجه سانتیگراد با 24/53 ساعت بالاترین یکنواختی جوانه زنی را داشتند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0