توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر اسانس نعناع فلفلی بر روی کیفیت و کمیت سبزیجات تازه آماده مصرف با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اسانس نعناع فلفلی بر روی کیفیت و کمیت سبزیجات تازه آماده مصرف با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسانس نعناع فلفلی بر روی کیفیت و کمیت سبزیجات تازه آماده مصرف با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اسانس نعناع فلفلی بر روی کیفیت و کمیت سبزیجات تازه آماده مصرف با word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
در این پژوهش با توجه به اثرات سوء مواد شیمیایی ضد عفونی کننده بر سلامت مصرف کننده تأثیر اسانس نعناع فلفلی بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر روی بار میکروبی و کیفیت دو نوع سبزی برش خورده تاز آماده مصرف در مقایسه با پرسیدین 15% (ضد عفونی کننده با گرید غذایی) بررسی شده است. دو نوع سبزی مورد استفاده از مزارع شهرستان ایلام شامل شاهی (lipidium sativum) و نعناع ((Menta sativa) در کارگاه فرآوری و بسته بندی سبزیجات تازه آماده مصرف استاک تحت تیمارهای اسانس نعناع فلفلی (1000ppm و 500ppm و 0) و پرسیدین 15% (100ppm و 0) و دوره قرنطینه (6 و 3 و 1) روز در قالب طرح بلوک های کاملاً تصادفی اجرا شده است. از نظر بار میکروبی (توتال کانت، کلی فرم، اشرشیاکلی، سالمونلا)، ارزیابی حسی، رطوبت نسبی و کاهش وزن مورد بررسی قرار گرفت. اسانس نعناع فلفلی تأثیر بسزایی بر روی شاخص بار میکروبی داشته است. با افزایش غلظت اسانس اختلاف معنی داری در کاهش بار میکروبی مشاهده نشد. در ارزیابی های کیفی و کمی اسانس باعث کاهش کیفیت دو نوع سبزی شده است. پرسیدین 15% باعت کاهش بار میکروبی با حفظ خصوصیات ارگانولپتیکی و افزایش زمان ماندگاری شده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir