توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر شرایط فرآیند و نسبت ترکیب PP/PE با اصلاح کننده EPDM برخواص مکانیکی قطعات قالبگیری تزریقی با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر شرایط فرآیند و نسبت ترکیب PP/PE با اصلاح کننده EPDM برخواص مکانیکی قطعات قالبگیری تزریقی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر شرایط فرآیند و نسبت ترکیب PP/PE با اصلاح کننده EPDM برخواص مکانیکی قطعات قالبگیری تزریقی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر شرایط فرآیند و نسبت ترکیب PP/PE با اصلاح کننده EPDM برخواص مکانیکی قطعات قالبگیری تزریقی با word :



تعداد صفحات:6
چکیده:
مخلوط یا اختلاط پلیمرها یک راه حل مؤثر در توسعه دادن موادبا خواص جدید یا بهبود خواص آنها است. مخلوط پلی پروپیلن و پلیاتیلن 1 PP/PE یکی از ترموپلاستیکهای کاربردی میباشد. PP می تواند به بهبودی استحکام، ثبات ابعادی، دمای اعوجاج حرارتی ومقاومت به ضربهی مخلوط کمک کند. از سوی دیگر، PE مزیتها ی فرآوری و مقاومت شیمیایی مخلوط را فراهم می کند. در این تحقیقتأثیر نسبت ترکیب PP/PE ، میو زان اصولا کننوده EPDM ، فشار تزریق و دمای تزریق بر استحکام کششی و مقاومت به ضربه قطعات تولیدشده در فرآیند قالبگیری تزریقی مورد بررسی قرار گرفته است .از روش آماری تاگوچی برای طراحی آزمایشها استفاده شده است . بدین منظور پارامترهای متغیر فرآیند شامل درصدها ی ترکیب از PP/PE در 6 سطح، میزان اصلاح کننده EPDM در 9 سطح، فشارتزریق در 9 سطح و دمای تزریق نیز در 9 سطح درنظر گرفته شدند . آزمایش کشش طبق استاندارد ASTM-D638 و آزمایش ضربه طبق استاندارد ASTM-6110 انجام شده اند. نتایج بدست آمده نشان داد که استحکام کششی در نسبت ترکیب 88 % پلیپروپیلن و 18% پلی اتیلن دارای حداکثرمقدار است ضمن اینکه اصلاح کننده EPDM تا حد بهینه 1% وزنی باعث افزا یش استحکام کششی وبعد از آن سبب کاهش خواهد شد. با افزا یش فشار تزریق و دما ی تزریق استحکام کششی افزایش مییابد ولی این پارامترها بر روی مقاومت به ضربه تأثیر بهینه دارند. بالاترین میزان مقاومت به ضربه در نسبت ترکیب 68 % پلیپروپیلن و 48 % پلیاتیلن میباشد که با افزایش EPDM ، بر میزان آن افزوده میشود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir