توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غنی سازی های انجام شده در صنعت پاستا با word :



تعداد صفحات:6
چکیده:
یکی از بزرگترین چالش های امروز در صنایع غذایی ،تولید با ارزش غذایی بالاو در عین حال قیمتی مناسب می باشد. گندم به عنوان یکی از اصلی ترین محصولات کشاورزی در سراسر دنیا نقش مهمی در رژیم غذایی انسان ها ایفا می کند. پاستا محصولی غنی از کربوهیدرات و بدون کلسترول می باشد، ولیکن از نظر مقدار اسیدهای آمینه ضروری همچون لیزین و تریپتوفان و ترتوتین بسیار فقیر می باشد. پاستا به دلیل مقرون به صرفه بودن محبوبیت دارد. با توجه به مرحله اکسترود شدن در فرآیند تولید این محصول،به راحتی می توان مواد افزودنی را به فرمولاسیون پاستا اضافه نمود. بنابراین ازجدید ترین غنی سازی های صورت گرفته در این صنعت می توان به غنی سازی با آژد هسته زرد آلو، ایزوله پروتئینی خردل، آرد نخود بدون پوست، آرد تخمیر شده لوبیای سودانی ، ایزوله پروتئینی سویا، آرد بادام زمینی ، پودر چای سبز، پوست انبه، آن اشاره نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir