مقاله اثر تنش شوری ناشی ازNaCl بر فلورسانس کلروفیل گندم درشرایط کشت هیدروپونیک با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تنش شوری ناشی ازNaCl بر فلورسانس کلروفیل گندم درشرایط کشت هیدروپونیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری ناشی ازNaCl بر فلورسانس کلروفیل گندم درشرایط کشت هیدروپونیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور بررسی اثر تنش شوری بر روی فلورسانس کلروفیل برگ گندم در سیستم هیدروپونیک، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج سطح شوری 50و200و150 و100و250 میلی مولار کلرید سدیم با چهارتکرار در محیط کشت پرلیت انجام شد . نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که اثر تنش شوری بر کلیه صفات مورد بررسی در سطح احتمال 0 درصد معنی دار بود. شوری تا دامنه مشخصی باعث افزایش کلروفیل شده ولی پس از آن به علت اثر سوء شوری بر کلروفیل و در نتیجه تخریب کلروپلاستها، میزان کلروفیل کاهش یافت .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0