توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش ماکروویو در استخراج ترکیبات فنلی گیاهان با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش ماکروویو در استخراج ترکیبات فنلی گیاهان با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش ماکروویو در استخراج ترکیبات فنلی گیاهان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش ماکروویو در استخراج ترکیبات فنلی گیاهان با word :



تعداد صفحات:6
چکیده:
اکسیداسیون روغن ها علاوه بر تغییر ویزگی های روغن و مواد غذایی، بر سلامت مصرف کنندگان اثر سوئی می گذارد. یکی از راه های جلوگیری از اکسیداسیون لیپیدها و یا حفاظت در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، استفاده از آنتی اکسیدان ها است. گیاهان ترکیبات آنتی اکسیدانی با ارزشی دارند و فعالیت آنتی اکسیدانی بعضی از میوه ها و سبزیجات به مقدار کل ترکیبات فنولی آنها بستگی دارد به همین دلیل معمولاً روش های ماسراسیون، ماکروویو، اولتراسوند، آب زیربحرانی برای استخراج عصاره های فنلی از گیاهان استفاده می شوند که در این مطالعه استخراج با ماکروویو، از طریق گردآوری چندین مطالعه بیشتر مورد بررسی قرار می گیرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir