توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر درصد ترکیبات هیدروکربوری درون آب بر روی تشکیل و پایداری امولسیون بااستفاده از سورفکتانت با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر درصد ترکیبات هیدروکربوری درون آب بر روی تشکیل و پایداری امولسیون بااستفاده از سورفکتانت با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر درصد ترکیبات هیدروکربوری درون آب بر روی تشکیل و پایداری امولسیون بااستفاده از سورفکتانت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر درصد ترکیبات هیدروکربوری درون آب بر روی تشکیل و پایداری امولسیون بااستفاده از سورفکتانت با word :



تعداد صفحات:13
چکیده:
امولسیون، سیستم پراکنده ای است که قطره های مایع را در مایع غیر قابل اختلاط دیگر پراکنده می کند. برای ساخت محلول امولسیونی از آب مقطر و میعانات گازی استفاده شد. برای این کار 3 و 6 درصد از میعانات گازی درون آب با استفاده از سه سورفکتانت مورد استفاده قرار گرفت. سورفکتانت های مورد استفاده در این پروژه شاملTween80 CTAB وSpan 80 بودند. در این تحقیق تاثیر این سه نوع سورفکتانت بر روی تشکیل و پایداری امولسیون مورد بررسی قرار گرفت. برای بررسی اثر سورفکتانت بر روی پایداری امولسیون تشکیل شده از توزیع اندازه قطرات میعانات گازی درون امولسیون استفاده گردید. برای این کار با استفاده از میکروسکوپ نوری توزیع اندازه قطرات به دست آمد سپس قطر متوسط قطرات تعیین شد. نتایج نشان داد که محلول های شامل سه درصد میعانات گازی امولسیون پایدارتری تشکیل می دهند زیرا قطر متوسط ساتر برای آنها کوچکتر بود. همچنین از بین سه سورفکتانت 80Tweenدر محلول شامل 3 درصد میعانات گازی درون آب با قطر متوسط 8 میکرومتر پایدارترین امولسیون وSpan 80 با قطر متوسط 72 میکرومتر در محلول شامل 6 درصد میعانات گازی درون آب دارای کمترین پایداری گزارش شدند

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir