توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و درصد پروتئین دانه سه رقم گندم نان با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و درصد پروتئین دانه سه رقم گندم نان با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و درصد پروتئین دانه سه رقم گندم نان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و درصد پروتئین دانه سه رقم گندم نان با word :

تعداد صفحات:10

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و درصد پروتئین دانه سه رقم گندم نان (Triticum aestivum L.) ، آزمایشی در سال زراعی 1389-1388 در مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق به صورت کرت‌های خرد شده، با طرح پایه بلوک‌های کامل تصادفی در 3 تکرار به اجرا درآمد . عامل اصلی میزان آب آبیاری شامل آبیاری کامل (ETC100) و 80 درصد آبیاری کامل (ETC80) و 60 درصد آبیاری اصلی میزان آب آبیاری شامل آبیاری کامل (ETC60) و عامل فرعی شامل ارقام قدس، مهدوی و بک کراس روشن بودند. تیمارهای آبیاری کامل و 80 درصد آبیاری کامل، از نظر صفات اندازه‌گیری شده عملکرد و اجزای عملکرد دانه تفاوت معنی‌داری نداشتند. افزایش فاصله آبیاری از 80 درصد به 60 دصد آبیاری سبب کاهش معنی‌دار عملکرد دانه و اجزای آن شد . با این حال با افزایش دور آبیاری درصد پروتیین دانه افزایش معنی‌داری داشت .اختلاف ارقام از نظر عملکرد دانه و درصد پروتئین معنی‌دار نبود. بر اساس نتایج این بررسی ممکن است در شرایط مشابه با مطالعه حاضر، گندم را با 80 درصد آبیاری کامل، آبیاری نمود و ضمن 20 درصد صرفه‌جوئی در آب آبیاری مصرفی، علاوه بر این که عملکرد دانه‌ای نزدیک به تیمار آبیاری کامل به دست آورد، درصد پروتئین هم حدود 1/77 درصد افزایش یابد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir