توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی امکان سنجی تولید آب هندوانه بصورت آبمیوه طبیعی بسته بندی شده با زمان ماندگاری مناسب با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان سنجی تولید آب هندوانه بصورت آبمیوه طبیعی بسته بندی شده با زمان ماندگاری مناسب با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان سنجی تولید آب هندوانه بصورت آبمیوه طبیعی بسته بندی شده با زمان ماندگاری مناسب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان سنجی تولید آب هندوانه بصورت آبمیوه طبیعی بسته بندی شده با زمان ماندگاری مناسب با word :

تعداد صفحات:8

چکیده:

استفاده از میدان های الکتریکی پالسی قوی (PEF) به عنوان یک فرآیند غیر حرارتی در فرآوری و نگهداری مواد غذائی در طی دو دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. این فرایند مانند سایر فرایندهای غیر حرارتی سبب حفظ ویژگی های کیفی ، تغذیه ای، کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره وری در فرآیندهای تولید مواد غذایی میگردد. ما در اجرای این پروژه ابتدا دستگاه فانکشن ژنراتوری با توان تولید امواج الکتریکی مربعی ( پالسی ) با قدرت بالارا طراحی و ساخته شد. سپس درشرایط مختلف- زمانی – فاصله الکترودها – جنس الکترودها و شکل محفظه آزمایشات انجام گردید. در همه این تکرارها آب هندوانه پس از اعمال پالس، به محیط کشت عمومی مخلوط NaClyeastextract, peptone waterبه نسبت 10:3 .10که به مدت 20 دقیقه در اتوکلاو در دمای 121 دقیقه و فشار 15 پوند بر اینچ مربع برای استریل شدن قرار گرفته بود اضافه شد، و بمدت 24 ساعت در دمای °37Cانکوباتور شیکردار نگهداری شد و میزان رشد باکتریها توسط اسپکتروفتومتر نسبت به لوله استریل و شاهد مشخص گردید. در نهایت نتایج رشد میکربی حکایت از کارآمدی این تکنیک دارد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir