مقاله بررسی امکان سنجی تولید آب هندوانه بصورت آبمیوه طبیعی بسته بندی شده با زمان ماندگاری مناسب با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان سنجی تولید آب هندوانه بصورت آبمیوه طبیعی بسته بندی شده با زمان ماندگاری مناسب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان سنجی تولید آب هندوانه بصورت آبمیوه طبیعی بسته بندی شده با زمان ماندگاری مناسب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
استفاده از میدان های الکتریکی پالسی قوی (PEF) به عنوان یک فرآیند غیر حرارتی در فرآوری و نگهداری مواد غذائی در طی دو دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. این فرایند مانند سایر فرایندهای غیر حرارتی سبب حفظ ویژگی های کیفی ، تغذیه ای، کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره وری در فرآیندهای تولید مواد غذایی میگردد. ما در اجرای این پروژه ابتدا دستگاه فانکشن ژنراتوری با توان تولید امواج الکتریکی مربعی ( پالسی ) با قدرت بالارا طراحی و ساخته شد. سپس درشرایط مختلف- زمانی – فاصله الکترودها – جنس الکترودها و شکل محفظه آزمایشات انجام گردید. در همه این تکرارها آب هندوانه پس از اعمال پالس، به محیط کشت عمومی مخلوط NaClyeastextract, peptone waterبه نسبت 10:3 .10که به مدت 20 دقیقه در اتوکلاو در دمای 121 دقیقه و فشار 15 پوند بر اینچ مربع برای استریل شدن قرار گرفته بود اضافه شد، و بمدت 24 ساعت در دمای °37Cانکوباتور شیکردار نگهداری شد و میزان رشد باکتریها توسط اسپکتروفتومتر نسبت به لوله استریل و شاهد مشخص گردید. در نهایت نتایج رشد میکربی حکایت از کارآمدی این تکنیک دارد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0