توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد لیمو ترش با word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد لیمو ترش با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد لیمو ترش با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد لیمو ترش با word :

لیمو ترش

لیمو ترش جز مركبات می باشد جنس مركبات سیتروس است كه این جنس گونه های متفاوت مركبات را شمال می شودو
در این مبحث گونه های لیمو ترش Lemon and lime را بررسی می كنیم

پراكندگی این گونه در مناطق خشك و نیمه خشك در نواحی نیمه گرمسیری بادمای زمستان بالاتر از 4- درجه سانتیگراد مشاهده می شود. در زمستان این گونه نسبت به سایر گونه های مركبات بسیار حساس تر به دمای پایین می باشد به لحاظ حساسیتی كه به امراض قارچی و بیماریهای جلبیكی دارند در مناطق نیمه گرمسیری و یا گرمسیری مرطوب رشد خوبی ندارد. بعلاوه كیفیت میوه خصوصا بافت داخل پوست در مناطق مرطوب ضعیف می باشد.

میوه بیشتر لیموها هم در تابستان هم پایین و نیز زمستان قابل برداشت است غیر از آنهائیكه به عنوان پایه می باشند.
سه گروه بزرگ لیمو داریم: 1- فمینولا 2- ورها 3- سیسیلی ین

از مهمترین ارقام متداول در ایران دقم محلی – رقم اوركا و رقم لیبون می باشد كه ارقام اوركا و لیبون به گروه سیسیلی ین متعلق می باشند.4
اوركا: در جنوب ایران به خصوص میناب كشت می شود. كیفیت میوه در نواحی ساحلی عالی می باشد. در ایران این رقم معمولا بی بذر بوده ضخامت پوست میوه متوسط و صاف گوشت زرد متمایل به سبز بوده و خیلی اسیدی می باشد و میوه آن همه سال آور است.

رقم لیبون: پوستی صاف تر و نازك تر از اوركا دارد. برای جنوب كشور با بادهای داغ و تند رقمی است كه می توان توصیه كرد.
رقم محلی: رقم محلی را در شمال لیمو محل و در جنوب لیمو سنگی می نامند.

مناطق سطح زیر كشت لیمو در ایران
1- سواحل دریای خزر: 5% كل سطح زیر كش این منطقه مربوط به لیمو است.
2- ناحیه مركزی : 4/10كل سطح زیر كشت این ناحیه را لیمو می كارند كه روزهای آفتابی و رطوبت نسبی پایین دارد. لیمو بیشتر در مناطق جیرفت و بم كاشته می شود.

3- ناحیه بندر عباس و دریای عمان: 5% سطح زیر كشت منطقه لیمو كاشته می شود كه این ناحیه عاری از بخبندان و رطوبت نسبی بالا و گرمای زیاد در تابستان، دمای مناسب از مهرماه تا اوائل فرودین سال بعد برای رشد و نمو مركبات بخصص لیمو ترش مناسب است.
اگر رقمی دیر رس بود بهتر است در منطقه جنوب كشت شود.

لازم به ذكر است كه درختان مركبات در خاكهای با pH بین 6 تا 5/7 بخوبی رشد می كنند.

آبلیمو
تعریف: آبلیمو فراوده ای است تخمیر نشده ولی قابل تخمیر كه به روش های مكانیكی از آندوكارپ میوه تازه رسیده و سالم لیمو های citrus. Persa. Latifolia var بدست آمد. و با روشهای فیزیكی نگهداری می شود.

خصوصیات آبلیمویی استاندارد:
وضعیفت ظاهری: آبلیمو باید یكنواخت بوده و ذرات گوشت میوه به صورت معلق در آن وجود داشته باشند. میزان گوشت میوه در آبلیمو نباید از 5% بیشتر باشد.
رنگ: رنگ آبلیمو بایت طبیعی و از زرد كمرنگ تا زرد كهربایی باشد.
بو: آبلیمو باید دارای بوی طبیعی و عار از هر گونه طعم نامطلوب اكسید شدگی و تلخی شدید باشد.
مواد خارجی: در فراورده نباید شن و خام وجود داشته باشد آبلیمو باید فاقد هر گونه آفت زنده یا مرده و آثار و بقایای آنها مثل تخم و شفیده و لارو باشد. همچنین فراورده باید فاقد بقایای گیاهی مثل پوست هسته و پره های درشت آندوكارپ می باشدو
چگالی: چگالی آبلیمو باید خدال 030/1 در 20 درجه سانتیگراد باشد.
مواحد جامد محلول در آب: مواد جامد محصول در آب آبلیمو نباید از 9 گرم درصد گرم كمتر باشد و اندازه گیری با رفراكتومتر برحسب ریكس در 20 درجه سیلیسیوس.
اسیدیته كل : اسیدیته كل آب لیمو برحسب اسید سیتریك نباید از 6 گرم در صد میلی لیتر كمتر باشد.
Ph: Ph فراوده باید 8/2-3/2 باشد.

باقیمانده خشك: باقیمانده خشك آبلیمو نباید از 5/8 گرم در صد میلی لیتر كمتر باشد.
خاكستر كل: خاكستر كل آب لیمو باید 5/0-3/0 گرم در صد باشد.
قلیائیت خاكستر: خاكستر آبلیمو باید قلیایی بوده و میزان آب برحسب كربنات پتاسیم 25/0-15/0 گرم درصد میلی لیتر باشد.
اسانسهای روغنی: اسانسهای روغنی موجود در فرآورده نباید از 5/0 میلی لیتر در كیلوگرم تجاوز نماید

ویتامین ث: ویتامین ث موجود در فراوده نباید از 20 میلی گرم در صد میلی لیتر كمتر باشد.
اندیس فرمالین: اندیس فرمالین آبلیمو ترش طبیعی باید حداقل 15 لیتر درصد میلی لیتر باشد.
مواد افزودنی : افزودن هر گونه مالو طعم دهنده رنگ دهنده و نگهدارندهه به آب لیمو غیر مجاز است.

تركیبات آب لیمو
1- كربوهیدراتها: آب مركبات به دلیل وجود مخلوطی ناهنگن از مواد سلولی و سوسپانسیون امولسیونی ناشی از پكتین مات می باشد. كربوهیداتهای آب مركبات شامل دو دسته كربوهیداتهای محلول و كربوهیداتهای ساختمانی می شوند.

كربوهیداتهای محلول: شامل قندها می شوند كه میزان قندها در لیمو ترش كمتر از میزان قند در بقیه مركبات است.
با استفاده از كروماتوگرافی تعویض یونی كه تنوسط مینوتیلی و آلبانس در سال 1958 جهت آنالیز قندهای عصاره لیمو و پرتقال بكار رفت. وجود ساكارز فروكتوز گلوكز به عنوان قندهای معمولی مركبات اثبات شده است. پژوهشهای بیشتر در این زمینه حاكی از وجود مقادیر كمی گزیلوز و رامنوز می باشد.

كربوهیداتهای ساختمانی: در پوست میوه ابتدا مواد پكتینی محلول در اسید به عنوان مواد غالب هستند اما با گذشت تركیبات محلول در آب جایگزین آنها می گردند. در پالپ میوه مواد پكتینی محلول در اسید كه در حین رشد و نمو میوه باقی می مانند‍، تركیبات اصلی می باشند اجزای محلول در اسید و محلول در آب حدود 70 تا 80% كلی پكتین را تشكیل می دهند و بقیه پروتوپكتین هستند با پیشرفت رسیدگی، كاهش می یابند. در طی دوره رسیدگی میزان مواد پكتین آب میوه تغییرات كمی دارد.

در پوست میزان پكتین محلول در اب بیشتری به پالپ وجود دارد. آمیخته شدن آب میوه با پوست میوه سبب افزایش كربوهیداتهای ساختمانی می گردد. یكی از روشهای تشخیص چنین آمیختنی تعیین پنتوز معادل می باشد.

2- اسیدهای آلی: وجود اسیدهای آلی در لیمو نه تنها باعث ایجاد طعم مطبوع می گردد بلكه تا حدودی نیز از رشد میكرواركانیسم ها جلوگیری می كند. دكتر بك من در سال 1935 اولین كسی بود كه PH متر تجاری را به منظور اندازه گیری اسیدیته محصولات مركبات ساخت اسیدیته بخاطر ایجاد مزه ترش یك خصوصیت مهم بوده و در آب لیمو به عنوان یكی از فاكتورهای اصلی مقبولیت در نظر گرفته می شود. همچنین از اسیدیته بعنوان معیاری جهت رسیدگی میوه از لحاظ نسبت بویكیس به اسیدیته استفاده می كنند. لیمو ها با اسیدیته 5 تا 7 درصد و ph=2/2 بسیار ترش هستند اسید سیتریك به عنوان اسید غالب و سپس اسید مالیك به عنوان اسید های آلی لیمو باشند.

اسید مالیك به عنوان اسید محلول در اب غالب در پوست محسوب می شود و موقعی كه میزان اسید سیتریك در پالپ به حداكثر می رسد . میزان اسید مالیك در پوست نیز به حداكثر رسیده است.
لازم به ذكر است كه اسیدهای الی سبب تثبیت سیستم كلوئیدی آبلیمو كه محتوی پكتین می شود. این تركیب موجب شفافیت پایداری آب لیمو می شوند
سهم اسید سیتریك از كل اسیدها از حدود 50% در میوه نارس به بیش از 90% در میوه كامل خواهد رسید بنابه دلایل متعددی ثابت شده است كه اسیدهای آلی ذخیره شده در واكوئل سلولهای میوه به جای اینكه پس از سنتز در برگها به این محل انتقال یابند درون خود میوه سنتز می گردند. اكسیدهای محتوی عصاره میوه به عنوام محل اصلی برای بیوسنتز این اسیدها شناخته شده اند.

3- ویتامینها: عمده ترین ویتامین uit c می باشد. این ویتامین در حین بزرگ شدن میوه بسرعت به مرحله پیك غلظت رسیده و پس از آن تا پایان رشد میوه با سرعت آهسته تری همچنین افزایش می یابد.

به غیر از اسید آسكوربیك ویتامینهای بیوتین اسید فولیك اینوزیتول اسید نیكوتنیك اسید پانتوتینك پیرید وكسین رینوفلاوین میتامین كولین نیز در لیمو وجود دارد.
4- تركیبات نیتروژنی: وجود تركیبات نیتورژنی در لیمو تحت تاثیر میزان نیتر شدن موجود در درخت می باشد 70% كل نیتروژن محلول در آب لیمو به شكل آمینو اسیدهای آزاد می باشد. علاوه بر اسید های آمینه بخشی از نیتروژن محلول را بازهای نیتروژنی تشكیل می دهند از قبیل بتامئین كولین اتانول آمین آمینهای فنلی می باشد.

5- رنگدانه ها: میوه های نارس لیمو به دلیل داتشن كلروفیل در فلاودو، سبز رنگ باشند. در طی مرحله بخصوصی از رشد میوه كه تحت عنوان تجزیه رنگ معروف است. فاودو در نتیجه از بین رفتن كلروفیل و ظهور رنگ دانه كاروتنوئیدی شروع به تغییر رنگ از سبز به زرد یا نارنجی می نماید. لذا كاهش كلروفیل در لیمو توام با تجمع كاروتنوئیدها می باشد.

جیبرلایت ماده ای است كه سنتز كلورفیلها را تحریك می كند به طوری كه اگر در مورد میوه های سبز استفاده شود باعث تاخیر در تخریب كلروفیل می گرد و تجزیه كلورفیل دیرتر صورت می گردد.
در آب لیمو نیز مانند پوست آن غلظت كل كاروتنوئیدها با افزایش رسیدگی افزایش می یابد. از جمله تركیبات دیگر آب لیمو: تركیبات معدنی آنزیمها لیپیدها، تركیبات معطره فرار تركیبات پلی فنلی ساده اشاره كرد.

عومل موثر بر تركیبات مركبات:
فاكتور موثر و مهم نوع آب و هوای منطقه رشد و نمو میوه است و همچنین شرایط اقلیمی و باغبانی البته تركیبات آب میوه تحت تاثیر روش استخراج یا آب گیری قرار می گیرد.
هر چه پوست نازكتر و میوه كروی تر باشد فشار كمتر بر روی استخراج و در نتیجه مشكلات كمتر است تاثیر روش استخراج آب میوه در مورد تركیباتی كه دارای تركیبات تلخی زا هستند از اهمتی خاصی برخوردار است.
1- تاثیر پایه درخت: اثر پایه درخت بر تركیبات مركبات و كیفیت آن به اثبات رسیده است به طوری كه در آب میوه هوا و جامد محلول اسیدیته آن اثر دارد.
2- تاثیر رسیدگی و انبار داری میوه پس از برداشت شورع به از دست دادن وزن می نماید. در طی دوره رسیدگی به طور كلی میزان موادجامد محصول افزایش یافته و از اسیدیته آن كاهش می یابد به طوری كه نسبت brix به اسیدیته به عنوان یك فاكتور رسیدگی مطرح می گردد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir