توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کاربرد فشار هیدرواستاتیک در صنایع غذایی با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فشار هیدرواستاتیک در صنایع غذایی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فشار هیدرواستاتیک در صنایع غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فشار هیدرواستاتیک در صنایع غذایی با word :

تعداد صفحات:12

چکیده:

هرچند تیمارهای حرارتی رایج ترین روش برای غیرفعال کردن میکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی می باشند اما به دنبال افزایش روزافزون تقاضای مصرف کنندگان برای مصرف مواد غذایی که حداقل میزان عمل آوری برروی انها صورت گرفته کمترین آسیب تغذیه ای و ارگانولپتیک را دیده اند ا فزودنی های کمتری به آنها اضافه شده و دارای کیفیت بالاتری می باشند روشهای غیرحرارتی برای عمل آوری و نگهداری مواد غذایی بکارگرفته می شوند فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا یکی از روشهای فراوری غیرحرارتی مواد غذایی است که می تواند میکروارگانیسم های بیماریزا و عوامل فسادمواد غذایی را غیرفعال کند و حذف کند و همچنین باعث حذف آنزیم های تجزیه کنده بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی و افزایش عمر مفید آنها می شود و کمترین تاثیر منفی را برروی ماهیت مواد غذایی دارد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir