مقاله بررسی اثر رژیم های مختلف آبیاری برمقدار آب مصرفی و کارایی مصرف آب درعملکرد دانه سه واریته ذرت Zea mays L. در منطقه خوی با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر رژیم های مختلف آبیاری برمقدار آب مصرفی و کارایی مصرف آب درعملکرد دانه سه واریته ذرت Zea mays L. در منطقه خوی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر رژیم های مختلف آبیاری برمقدار آب مصرفی و کارایی مصرف آب درعملکرد دانه سه واریته ذرت Zea mays L. در منطقه خوی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
بهمنظور بررسی اثر رژیم های مختلف آبیاری برمقدار آب مصرفی کارایی مصرف آب و عملکرد علوفه سه واریته ذرت، آزمایشی در سال 87 در مرکز تحقیقات کشاورزی خوی واقع در استان آذربایجان غربی در قالب طرح کرتهای خرد شده با پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. فاکتور اصلی شامل چهار سطح آبیاری ، I1 شاهد، I4,I3,I2 که به ترتیب بیانگر ابیاری پس از 60 ، 90 ، 120 و 150 میلی متر تبخیر و تعرق ذرت بود کرت فرعی شامل سه واریته ذرت دندان اسبی Jeta 600 , maxima 524 , SC704 بود نتایج نشانداد که با افزایش دور آبیاری و درنتیجه کاهش مصرف آب در چهار سطح آبیاری مورد مطالعه صفاتی از قبیل وزنهزار دانه، تعداد دانه، در بلال، مقدار آب مصرفی و کارایی مصرف اب متاثر از مقدار آب مصرفی بود
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0