مقاله تاثیر بسته بندی درعمر مفید گوشت شترمرغ با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر بسته بندی درعمر مفید گوشت شترمرغ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بسته بندی درعمر مفید گوشت شترمرغ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
گوشت شتر مرغ بعنوان گونه ای جدید از گوشت قرمز دربازار دیده می شود و این بهدلیل کم بودن چربی میان بافتی و بالا بودن اسیدهای چرب غیراشباع آن می باشد تکنیکهای جدید بسته بندی تلاش دارند تا کیفیت حسی و میکروبی محصولات را حفظ کنند عمر مفید محصول با به تاخیر انداختن میکروفلورا افزایش می یابد. تکنیک بسته بندی فضای خلا در صنعت غذایی برای افزایش عمر مفید گوشت استفاده شدند MAP به دو دسته اصلی تقسیم می شود اتمسفر با اکسیژن کم و اتمسفر با اکسیژن زیاد استفاده از بسته بندی در اکسیژن زیاد عمر گوشت را در کمتر از 2 روز براساساکسیدشدن لیپید کاهش می دهد. هدف از این بسته بندی ها ماندگاری بالا تغییرات PH و ثابت بودن رنگ است گوشت شترمرغ تازه در فضاهای اکسیژن زیاد نیتروژن خلا و هوای فشرده بسته بندی و در دمای 4 درجه سانتی گراد ذخیره شده به مدت نه روز زیر نور فلورسنت 1700±100 نگهداری می شود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0