توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و روابط بین صفات مورفولوژیکی و بازده اسانس در سه گونه مرزه S.Khuzestanica, rechingeri, Satureja و S.mutica در شرایط اقلیمی خرم آباد با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و روابط بین صفات مورفولوژیکی و بازده اسانس در سه گونه مرزه S.Khuzestanica, rechingeri, Satureja و S.mutica در شرایط اقلیمی خرم آباد با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و روابط بین صفات مورفولوژیکی و بازده اسانس در سه گونه مرزه S.Khuzestanica, rechingeri, Satureja و S.mutica در شرایط اقلیمی خرم آباد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و روابط بین صفات مورفولوژیکی و بازده اسانس در سه گونه مرزه S.Khuzestanica, rechingeri, Satureja و S.mutica در شرایط اقلیمی خرم آباد با word :

تعداد صفحات:6

چکیده:

جنس Satureja با نام فارسی مرزه در دنیا 30 گونه و در ایران 13 گونه گیاه علفی یک ساله و چندساله دارد. به منظور بررسی عملکرد ماده خشک، خصوصیات مرفولوژیک و بازده اسانس برروی 8 اکسشن از سه گونه مرزه Satureja, S.mutica, khuzestanica و S.rechingeri آزمایشی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی خرم آباد به اجرا درآمد. بذور هر یک از اکسشن ها در سال 1389 داخل گلدان کشت شدند و پس از 16-14 برگه شدن به داخل زمین انتقال یافتند و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار کشت شدند جهت اندازه گیری بازده اسانس، سرشاخه های گلدار پس از خشک شدن در سایه با روش تقطیر با بخارآب اسانس گیری شدند. بمنظور بررسی روابط بین صفات از تجزیه همبستگی و تجزیه به مؤلفه های اصلی و برای گروه بندی اکسشن ها از تجزیه کلاستر استفاد شد. ضریب همبستگی بین عملکرد و صفات تاریخ 50% گلدهی، اندازه سطح برگ منفی و معنی دار بود. درصد اسانس با صفات اسقرار بوته همبستگی منفی و با ارتفاع گیاه، تعداد شاخه اصلی و فرعی، عملکرد تر و خشک، قطر بزرگ و کوچک تاج پوشش همبستگی مثبت و معنی دار داشت. با استفاده از تجزیه به مؤلفه های اصلی مقایر حاصل شده از مؤلفه ها 1 تا 3 از یک بیشتر بوده و به ترتیب 67، 16 و 9 درصد و مجموعاً 92 درصد از کل واریانس ها را توجیه نمودند. با تجزیه خوشه ای به روش حداقل واریانس Ward اکسشن ها در سه گروه مجزا قرار گرفتند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir