مقاله روغن های تک یاخته و تولید آنها با سوبستراهای ارزان با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روغن های تک یاخته و تولید آنها با سوبستراهای ارزان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روغن های تک یاخته و تولید آنها با سوبستراهای ارزان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
بخشی از تکنولوژی لیپید، امروزه بر توانایی میکروارگانیسم ها برای تبدیل مواد طبیعی به لیپید متمرکز شده است به این روغن ها، روغن تک یاخته ای گفته می شود. که توسط میکروارانیسم های روغنی تولید می شوند. مهمترین عاملی که باعث اهمیت روغن تک یاخته در بحث تغذیه و رژیم غذایی می شود ترکیب اسیدهای چرب آن است. مهمترین مورد اسیدهای چرب چند غیر اشباعی با پوفاست که به دلیل شرکت آنها در جنبه های سلامتی انسان محصولات با ارزشی محسوب می شوند. عمومی ترین سوبسترا که برای تولید روغن های تک یاخته استفاده می شود گلوکز است اما به دلیل قیمت بالا مانعی در برابر تجاری شدن این محصول است. بنابراین استفاده از م واد اولیه با ارزش افزوده ی پائین می تواند یکی از راه حل های کاهش قیمت تمام شده ی این محصول باشد. به این منظور کاهش قیمت تولید روغن های تک یاخته توسط مخمرها می تواند با جاگزینی منابع ارزان قیمت تر مانند زایلوز، مواد حاصل از هیدرولیز نشاسته ای کاساوا، سورگوم، اینولین، نشاسته سیب زمینی شیرین و ; حاصل شود.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0