مقاله مدلسازی رشد باکتری سالمونلا تیفی موریوم تحت تاثیر مقادیر مختلف غلظت اسانس زنیان دما، pH و دزهای تلقیح با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدلسازی رشد باکتری سالمونلا تیفی موریوم تحت تاثیر مقادیر مختلف غلظت اسانس زنیان دما، pH و دزهای تلقیح با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی رشد باکتری سالمونلا تیفی موریوم تحت تاثیر مقادیر مختلف غلظت اسانس زنیان دما، pH و دزهای تلقیح با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
هدف از انجام این مطالعه مدل سازی و بررسی اثر فاکتورهای مختلف محیطی شامل، اسانس زنیان، دمای انکوباسی ون، pH محیط و دز تلقیح بر رشد باکتری سالمونلا تیفی موریوم بود. اسانس مورد استفاده با استفاده از دستگاه GC-Mass مورد آنالیز قرار گرفت. سپس در محیط کشت BHI براث، 48 حالت مختلف برای رشد باکتری طراحی گردید که شامل سه غلظت اسانس زنیان (0%، 0/015%، 0/03% و 0/06%)، دو دمای انکوباسیون (30C و25C)، سه pH محیط (7، 6 و 5) و دو دز تلقیح ((10(5)cfu ml(1- بود. برای هر حالت 3 تکرار در نظر گرفته شد و مشاهده کدورت در لوله های آزمایشی مبنای رشد باکتری در یک دوره 30 روزه قرار گرفت. مدل بقای پارامتریک با توزیع لگ- نرمال، جهت بررسی اثر متغیرهای مستقل مذکور بر زمان شروع رشد باکتری (مشاهده کدورت) استفاده شد. نتایج حاصل از این مطالعه حاکی از تاثیر معنی دار (p<0.05) هر یک از این متغیرها بر رشد باکتری سالمونلا تیفی موریوم بوده و همچنین نشان داد که مدل لگ- نرمال و سیله مناسبی جهت تخمین رشد باکتری تحت شرایط مختلف محیطی می باشد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0