توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی نظرات كارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان با word دارای 60 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نظرات كارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نظرات كارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نظرات كارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان با word :

بررسی نظرات كارشناسان ذیربط با اعتیاد در مورد نقش نظام مدیریت اطلاعات به هروئین در پیشگیری و درمان آن در شهرستان اصفهان

مقدمه‌ (بیان‌ مسئله‌، توجیه‌ اهمیت‌ موضوع‌):
سوء استفاده از دارو یك پدیده جهانی است. این پدیده تقریبا برهمه كشورها تاثیردارد با این تفاوت كه وسعت و ویژگی های آن ازیك ناحیه به ناحیه دیگر فرق می كند .این خطرمتوجه سراسر جهان است به خصوص درمیان جوانان و در چندین دهه گذشته مشكل بزرگی بوده است .بیشترین دارویی كه به طور وسیع در سراسر جهان استفاده می شود حشیش بوده است كه سه- چهارم گزارش كشورها راجع به سوءاستفاده از دارو در مورد هروئین و دو-سوم آنها در مورد كوكائین بوده است(2) .

در سالهای اخیر،در ایران اعتیاد به هروئین بیشترین استفاده را نسبت به داروهای دیگر داشته است .در ایران 000/60 نفر سوءاستفاده كننده از دارو یعنی تقریبا10 % از جمعیت كل كشور وجود دارد (3).
هروئین یك داروی اعتیاد آور است و استفاده از آن یك مشكل جدی درآمریكا به شمار می رود ،مطالعه ای كه اخیرا انجام شده بیانگر این مطلب است كه مشكل به سطح اپیدمیك رسیده و برطبق بررسی ملی سال 2002 در مورد سوءاستفاده از دارو و سلامتی :گزارش شده است كه تقریبا 7/3 میلیون نفر آمریكایی12ساله و مسن تر حداقل یك با ر در طول زندگیشان مصرف هروئین داشته اند كه 6 /1% جمعیت در سن 12سالگی و بیشتر بوده اند ، در سال گذشته تقریبا

000/404 نفر(2/0%) مصرف كننده هروئین و در طول ماه گذشته 000 /166نفر(1/0%) گزارش شده است (4). سیستم مدیریت اطلاعات معتادین به هروئین (HAIMS ) سیستمی است كه اطلاعات معتادین به هروئین را ثبت ،جمع آوری ،ذخیره ،بازیابی ،تحلیل ،توزیع و به منظور پیشگیری و درمان استفاده می كند .

دلایل انتخاب موضوع اعتیاد :
چرا اعتیاد به هروئین انتخاب شده است ؟
1-وسعت استفاده : پاكستان و ایران در حال حاضر بالاترین میزان اعتیاد به هروئین را در جهان دارند و برآورد می شودكه تقریبا 10% جمعیت ایران دارو مصرف می كنند (5) .
2-دسترسی آسان : در سال 2001 تعداد تخمینی استفاده كنندگان داروی تزریقی در ایران وسعتی بین 000/200 تا 000/300 داشته است و این افزایش ناشی از تغییر روشهای دادوستد و افزایش دسترسی به هروئین است (6).
3- ارزانی : علت تزریق كردن هروئین این است كه این دارو نسبت به داروهای دیگر ارزانتر است و به راحتی می توان حتی در خیابان به آن دسترسی یافت اما برای مثال تریاك گرانتر بوده و دسترسی به آن مشكل است (7).

4- خطرات هروئین برای سلامتی : استفاده هروئین با بروز بیماریهای جدی و تهدید سلامتی همراه است این بیماریها شامل :سقط خودبه خودی ،رو هم افتادن دیواره وریدها،عفونت لایه هاو دریچه های قلب و حتی مرگ در نتیجه دوز مصرف بالا .گاهی ممكن است پدیده هایی(مانند عوارض كاهش دهنده تنفسی ) درنتیجه فقر،وضعیت سلامتی فرد مصرف كننده را بخطر بیاندازد .معتادان تزریقی ممكن است به بیماریهای عفونی مثل ایدز و هپاتیت مبتلا شوند.در پایان سال 2002 تقریبا 000/000/42 نفر در سراسر جهان به ایدز مبتلا بوده اند در طول همان سال 000/000/5 عفونت جدید گزارش شده است .

یك سوم افراد مبتلا به ایدز بین 15تا 24سال سن دارند به تدریج تزریق مواد مخدر حالت اپیدمیك به خودمی گیر ند و 5% موارد انتقال ایدز در اثر تزریق همین مواد است (8).
5- جنایت (بزهكاری): استفاده از هروئین با ارتكاب جنایت در ارتباط است به این علت كه واردات و توزیع آن غیر قانونی است و بسیاری از معتادان جهت به دست آوردن پول برای خرید دارو به دزدی و فحشا گرایش دارند علاوه براین رقابت شدید بین دلالان داروها باعث مرگ افراد تماشاچی بیگناه می شود (9) .
برای كاهش و حذف استفاده از هروئین نیاز به آمارهای جدید در موردعلت شناسی مصرف هروئین داریم یعنی اینكه چه كسانی هروئین مصرف می كنند و به چه دلیل ؟AHIMS سیستمی است كه می تواند چنین خدماتی را فراهم كند اما ایجاد این سیستم نیاز به راههای ارتباطی و مشاركتی دارد. سپس باید راههای عملی و فرمولهاو وسایل و روشهای مناسب رابرای برنامه ریزی شناسایی كرد .

لذا مانیاز به مشاركت بین سازمانها و افراد ذیل را داریم :

1- سازمانهای دولتی
2- سازمانهای غیر دولتی
3- والدین
4- معلمین
5- متخصصین بهداشتی
6- سازمانهای جامعه و جوانان
7- سازمانهای كارگران و كارمندان
8- بخش خصوصی

ضرورت‌ اجرای‌ طرح‌ را به‌ صورت‌ خلاصه‌ شرح‌ دهید:
در دنیای امروز به سبب پیچیدگی مسائل و مشكلات ، نیاز به اطلاعات و آمار و ارقام در تصمیم گیری مدیریت بیش از هر زمان دیگر احساس میشود.هنگام تصمیم گیری پیرامون یك مساله نه تنها باید اطلاعات آماری و تحلیلی وسیعی فراهم كرد ، بلكه باید تدابیری اتخاذ شود كه اطلاعات مورد نیاز فورا و به سرعت در دسترس تصمیم گیرندگان قرار گیرد. اطلاعات صحیح ، كامل و به روز هستند كه مدیران را در رسیدن به اهدافشان یاری میكنند

. چون اعتیاد به خصوص اعتیاد به هروئین به همراه خود بیماریهای خطرناكی مثل ایدز ،هپاتیت ،كنسرها، بیماریهای ریوی و; را به همراه دارد و از آنجایی كه فراوانی مصرف این ماده نسبت به مواد مخدر دیگر بیشتر می باشد و صدمات جبران ناپذیری از نظر اقتصادی و نیروی فكری بر پیكر جامعه وارد می كند و با درمان و پیشگیری ازآن می توان سلامت ، اقتصاد و نیروی كار جوان را به جامعه برگرداند.

بنابراین برای برنامه ریزیهای پیشگیری و درمان اعتیاد دسترسی به اطلاعات ، مشاركت و كار گروهی وسیع جهت حل این مسئله ضروری است.همچنین بمنظور كاهش و حذف استفاده از هروئین در جامعه نیاز به آمارهای جدید در مورد علت شناسی مصرف هروئین یعنی اینكه چه كسانی هروئین مصرف می كنند و به چه دلیل داریم.

رئیس دادگاههای انقلاب استان اصفهان در بازدیدی كه از زندان استان اصفهان به عمل آورد چنین اذعان داشت كه : بیش از نیمی زندانیان در ارتباط با اعتیاد در زندانهای استان اصفهان دوران محكومیت خود را میگذرانند، بنابراین بایستی علل گرایش سایر خصوصیات آنها به منظور مبارزه بهتر با این وضعیت كاملا مشخص گردد(1).

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir