توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ویژگی های امولسیفایری صمغ استخراج شذه از گیاه چرخک در روغن سویا با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های امولسیفایری صمغ استخراج شذه از گیاه چرخک در روغن سویا با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های امولسیفایری صمغ استخراج شذه از گیاه چرخک در روغن سویا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های امولسیفایری صمغ استخراج شذه از گیاه چرخک در روغن سویا با word :



تعداد صفحات:9
چکیده:
مطالعات متعددی در زمینه انواع ویژگی های امولسیفا یری صمغ های بدست آمده از منابع مختلف انجام شده است. با وجود این تاکنون تحقیق جامعی درخصوص ویژگی های مذکور درمورد صمغ چرخک (Launaea acanthodes) صورت نگرفته است. صمغ چرخک یکی از گونه های متداول دارویی در مناطق مرکزی ایران است. این صمغ به روش استخراج الکی توسط اتانول 90 درصد استخراج شده است درصد بازده این صمغ 40/4 درصد تعیین شده است. در این مطالعه خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک بررسی شده که امولسیون های روغن سویا (10%w/w) با علظت های صمغ 4،2،1 و 6 درصد تهیه شد. غلظت های مختلف امولسیون توسط میکروسکوپ نوری مشاهده شد که با افزایش غلظت صمغ، قطر ذرات چربی موجود درکاهش یافته است. توزیع اندازه ذرات در این امولسیون ها در دمای 25 درجه سانتی گراد نیز اندازه گیری شده است که با افزایش غلظت صمغ در امولسیون، قطر میانگین ذرات کاهش یافته است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir