توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی و مقایسه سینتیک تجزیه آنتوسیانین ها در آبمیوه و عصاره تغلیظ شده شاه توت و پرتقال خونی با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه سینتیک تجزیه آنتوسیانین ها در آبمیوه و عصاره تغلیظ شده شاه توت و پرتقال خونی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه سینتیک تجزیه آنتوسیانین ها در آبمیوه و عصاره تغلیظ شده شاه توت و پرتقال خونی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه سینتیک تجزیه آنتوسیانین ها در آبمیوه و عصاره تغلیظ شده شاه توت و پرتقال خونی با word :



تعداد صفحات:10
چکیده:
پایداری انبار داری و حرارتی آنتوسیانین ها د رآبمیوه و کنسانتره در دونوع میوه شاه توت و پرتقال خونی مورد بررسی قرار گرفت. سینتیک از بین رفتن آنتوسیانین ها با دومدل درجه اول و دوم درزمان نیمه عمر بررسی شد. مدل از بین رفتن درجه اول مدل بهتری برای توصیف آنتوسیانین های باقی مانده ارزیابی شد. انرژی فعال سازی تجزیه آنتوسیانین در پرتقال خونی بیشتر از شاه توت ارزیابی شد. ثابت سرعت در شاه توت کمتر از پرتقال خونی می باشد. لذا حساسیت آنتوسیانین ها درشاه توت کمتر از پرتقال خونی می باشد. این بدلیل متفاوت بودن نوع آنتوسیانین ها در دو میوه می باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir