توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر اضافه کردن جاذبهای اکسیژن برخواص فیزیکی و شیمیایی پنیر Wheyless با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اضافه کردن جاذبهای اکسیژن برخواص فیزیکی و شیمیایی پنیر Wheyless با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اضافه کردن جاذبهای اکسیژن برخواص فیزیکی و شیمیایی پنیر Wheyless با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اضافه کردن جاذبهای اکسیژن برخواص فیزیکی و شیمیایی پنیر Wheyless با word :



تعداد صفحات:10
چکیده:
بسته بندی فعال درجذب اکسیژن پنیر موثر بوده و میتواند یکی ازفاکتورهای مهم درجهت افزایش ماندگاری پنیر باشد این نوع بسته بندی علاوه براین میتواند درکیفیت خوب سالم بی خطر و همچنین درکاهش آلودگی و مشکلات زیست محیطی تاثیر گذار باشد اکسیژن باقیمانده دربسته ماده غذایی و همچنین اکسیژنی که بعدا وارد بسته می شود با ماده غذایی واکنش داده و تاثیرات نامطلوبی ازخود به جای گذارد و نهایتا باعث افت کیفیت و مدت نگهداری ماده غذایی میگردد که دراینجا سعی براین است که با کنترل میزان اکسیژن موجود درپنیر وی لس مدت نگهداری افزایش یابد درپروژه حاضر با چسباندن ساشه های جاذب اکسیژن به درب پنیر و انجام ازمایشات شیمیایی میکروبی دردوره تاریخ مصرف پنیر بهصورت ماهانه به این نتیجه رسیده ایم که باتوجه به معنی دار بودن میزان اسیدیته و ماده خشک درازمایاشت شیمیایی توسط نرم افزار SPSS که توسط روش Duncan انجام گرفته است کاهش شمارش کلی میکروارگانیسم ها ازشاهد به نمونه نشان دهنده کاهش رشد میکروبی دراثرجذب اکسیژن توسط جاذبهای اکسیژن میباشد که میتواند یک فاکتور تاثیر گذار درافزایش مدت ماندگاری پنیر باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir