توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ا Dense Phase carbon dioxide و تاثیر آن بر میکروارگانیسم ها و آنزیم ها در صنایع غذایی با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ا Dense Phase carbon dioxide و تاثیر آن بر میکروارگانیسم ها و آنزیم ها در صنایع غذایی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ا Dense Phase carbon dioxide و تاثیر آن بر میکروارگانیسم ها و آنزیم ها در صنایع غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ا Dense Phase carbon dioxide و تاثیر آن بر میکروارگانیسم ها و آنزیم ها در صنایع غذایی با word :



تعداد صفحات:17
چکیده:
تکنولوژی های غیر حرارتی همانند روش های نوین فرایند مواد غذایی در حال جلب نظر و افزایش پذیرش هستند. کربن دی اکسید با فاز چگال یک روش غیر حرارتی است که میتواند میکروارگانیسم ها و آنزیم های خاصی را در دمای پایین غیر فعال کند که باعث آسیب حرارتی همانند روش های سنتی پاستوریزاسیون نمیشود. این تکنولوژی مورد بررسی قرار گرفته است وتاثیر آن روی سلول های رویشی و اسپور های میکروارگانیسم های گوناگون شامل پاتوژن ها، باکتری های فساد ،مخمر ها و کپک ها و آنزیم های گوناگونی که برای غذا مهم هستند نشان داده شده است. بسیاری از مواد غذایی مایع ویژگی های تازگی، مغذی و خواص فیزیکی بعد از تیمار با (Dense Phase carbon dioxide) DPCD را در خود حفظ کردند. با توجه به مشکلات روش های رایج حرارت دهی و مزایای زیاد روش های غیرحرارت امید است این روش بتواند جایگزین مناسبی باشد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir