توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل معماری بومی منطقه اورامانات با اصول منطقه گرایی انتقادی کنت فرامپتون نمونه موردی: سکونتگاههای منطقه اورامانات با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل معماری بومی منطقه اورامانات با اصول منطقه گرایی انتقادی کنت فرامپتون نمونه موردی: سکونتگاههای منطقه اورامانات با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل معماری بومی منطقه اورامانات با اصول منطقه گرایی انتقادی کنت فرامپتون نمونه موردی: سکونتگاههای منطقه اورامانات با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل معماری بومی منطقه اورامانات با اصول منطقه گرایی انتقادی کنت فرامپتون نمونه موردی: سکونتگاههای منطقه اورامانات با word :



تعداد صفحات:16
چکیده:
امروزه با افزایش ساخت و سازهای جدید و نادیده گرفتن اصول معماری بومی در پیوند با تکنولوژیهای جدید توسط طراحان، سبب نوعی ناهمخوانی بین بافت قدیم و بافت جدید در سکونتگاههای منطقه اورامانات گردیده است. لذا ارائه اصول و راهکار در تفسیر مجدد زمینهی معماری همانند، سایت، مصالح، اقلیم و تکنولوژی ساخت برای طراحان ضروری به نظر میرسد. رویکرد منطقهگرایی انتقادی از جمله رویکردهای اخیر برای برقراری چنین ارتباطی بین معماری بومی و دستاوردهای تکنولوژیک فرهنگ جهانی می باشد، لذا هدف پژوهش بازخوانی و تحلیل اصول معماری بومی منطقه برای کاهش و تعدیل تاثیرات فرهنگ جهانی بر اساس اصولکنت فرامپتون در رویکرد منطقهگرایی انتقادی میباشد. پژوهش سعی دارد به این پرسش پاسخ دهد که آیا میتوان اصول کنت فرامپتون را در معماری بومی اوراماناتیافت؟ تفسیر و مابه ازای اصول کنت فراکپتون در معماری بومی منطقه مورد بررسی به چه شکل خواهد بود؟ در مسیر پژوهش از روش تحقیق تحلیلیتوصیفی از نوع کیفی تفسیری انتخاب گردیده است. برای انجام چنین مسیری، شش اصل کنت فرامپتون توضیح داده خواهد شد و پس از دسته بندی این اصول در چهار اصل کلی، – معماری بومی منطقه اورامانات توسط آنها مورد تحلیل قرار می گیرد و در نهایت از مهمترین نتایج این تحلیل می توان به اقلیمی بودن معماری بومی، ارتباط با طبیعت، کرانداری و پیوستگی فضای بیرون و درون و تیز توجه به تمامی حواس در درک فضای معماری بجای الویت حس بصری اشاره نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir