توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر یک مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت متابولیت های خونی و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با جیره حاوی 50 درصد علوفه و 50 درصد کنسانتره با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر یک مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت متابولیت های خونی و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با جیره حاوی 50 درصد علوفه و 50 درصد کنسانتره با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر یک مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت متابولیت های خونی و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با جیره حاوی 50 درصد علوفه و 50 درصد کنسانتره با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر یک مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت متابولیت های خونی و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با جیره حاوی 50 درصد علوفه و 50 درصد کنسانتره با word :



تعداد صفحات:10
چکیده:
هدف از این پژوهش بررسی اثر استفاده از مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر متابولیت های خونی و غلظت نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه در گوسفندان دارای فیستولای شکمبه ای بود. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (50:50 ، علوفه به کنسانتره) بدون افزودنی به عنوان شاهد، جیره پایه به علاوه 0/8 (تیمار 1) و 1/6 (تیمار 2) میلی لیتر به ازای هر گوسفند در روز از مخلوط اسانسی بود. این آزمایش در دو دوره 24 روزه (7 روز تغییر جیره، 10 روز عادت دهی و 7 روز نمونه گیری) با استفاده از 6 راس گوسفند مجهز به فیستولای شکمبه ای در قالب طرح اماری تکرار در زمان انجام شد. در روز 19 هر دوره در چهار ساعت پس از مصرف خوراک صبحگاهی از طریق رگ وداج خونگیری شد. در روز 23 هر دوره در 4 ساعت پس از مصرف خوراک صبحگاهی، از مایع شکمبه با استفاده از پروب های مخصوص که 48 ساعت قبل در شکمبه کار گذاشته شده بود نمونه گیری شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که افزودن مخلوط اسانسی بر پارامترهای سرمی و غلظت سلول های خونی تاثیر معنی داری نداشت. در این آزمایش مخلوط اسانسی (حاوی اسانس آویشن، میخک و دارچین) بر غلظت نیتروژن آمونیاکی شکمبه در 4 ساعت پس از مصرف خوراک تاثیری نداشت. به طور کلی نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که مخلوط اسانسی در سطوح استفاده شده در این مطالعه به نظر نمی رسد تاثیری بر غلظت متابولیت های خونی داشته باشند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir