icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
بهبود ویژگی های رئولوژیکی ماکارونی پریبیوتیک با افزودن نشاسته مقاوم به هضم با word
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 637526
قیمت قبلی
:
39,900
تومان
قیمت
: 29,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
بهگزيني شرايط عملياتي حذف ترکيبات مس آلاينده از خاک به کمک گياه خرفه
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي استخراج ترکيبات آنتي اکسيداني از عصاره سير با امواج فراصوت و مقايسه آن با روش غرقابي
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي استخراج ترکيبات پيکروکروسين از عصاره زعفران (.Crocus sativus L)به کمک فناوري امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي استخراج ترکيبات فنوليک از عصاره سير با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ (RSM)
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي استخراج ترکيبات کروسين از عصاره زعفران (.Crocus sativus L )با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي استخراج رنگدانه هاي کاروتنوئيدي از گوجه فرنگي با استفاده از آنزيم صنعتي همي سلولاز
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي توليد بيو پليمر زانتان و کاربردهاي آن در صنايع غذايي
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي خشک کردن مواد غذايي با پيش تيمارهاي نوين کمک اسمزي
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي شراي استخراج ترکيبات فنولي عصاره گياه روناس صخره زي توس فناوري اولتراسوند، به کمک روش سطح پاسخ
قیمت 11,800 تومان
بهينه سازي شرايط استخراج عصاره از سير (Allium sativum) با امواج فراصوت و مقايسه آن با روش غرقابي
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0