توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت اختلالات شخصیتی معتادان در word دارای 30 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت اختلالات شخصیتی معتادان در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلودپاورپوینت اختلالات شخصیتی معتادان در word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلودپاورپوینت اختلالات شخصیتی معتادان در word

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت اختلالات شخصیتی معتادان در word :

اسلاید 1 :

مقدمه :

اعتیاد به مواد و داروها به عنوان یك آسیب اجتماعی در مبحث آسیب شناسی اجتماعی و یك اختلال روانی در چارچوب طبقه بندی های روانپزشكی یكی از بزرگترین معضلات جوامع بشری است كه در بسیاری از كشورها، قشر مولد و جوان را مورد هدف قرار داده است و از این طریق مضرات اجتماعی، اقتصادی و فردی بسیاری را به بار آورده است.

بررسی زمینه و علل موثر در پیدایش یك پدیده، سنگ بنا و نقطه شروع اقدامات بعدی است، بویژه هنگامی كه این عوامل در سه بعد شناختی ، رفتاری و احساسی (نگرشی) در بروز پدیده دخالت داشته باشد.

وابستگی به مواد یا اعتیاد نیز پدیده ای پیچیده است كه با عوامل گوناگون اجتماعی، روانشناختی و فیزیولوژیك

اسلاید 2 :

درهم می آمیزد و نادیده انگاشتن هر یك از عوامل به منزله بی توجهی به یك مشكل بزرگ محسوب می گردد.

از این رو برای ریشه یابی علل وابستگی به مواد در افراد هر جامعه باید شناخت دقیقی از عوامل روانی، تربیتی ، فرهنگی و اقتصادی آن جامعه كسب گردد. جهانی شدن مشاركت

شخصیت به عنوان عاملی تعیین كننده، كه تمامی رفتارهای انسان را در عرصه زندگی شخصی و اجتماعی تحت تاثیر قرار می دهد، می تواند (گاهی در اثر صفات و ویژگی های ناسازگارانه) فرد و اطرافیان وی را با مشكل جدی مواجه می كند.

n

اسلاید 3 :

رویكردهای مختلفی به بررسی رابطه بین شخصیت و اعتیاد پرداخته اند كه هر كدام بُعدی از ابعاد مساله را مورد نظر قرار داده اند. از این جمله می توان به نظریه سرشتی امبروزو، روان تحلیل گری فروید و محیط گرایی اشاره نمود. این رابطه را می توان با دیدگاه های جدید شخصیت نیز بررسی نمود. رویكرد صافت یكی از دیدگاه های مطرح در حوزه شخصیت است كه در سالهای اخیر به طور جامع با مدل پنج عاملی شخصیت ارائه شده است.

اسلاید 4 :

مطالعه رابطه بین اعتیاد و شخصیت جدا از سایر عوامل چندان مفید نخواهد بود. (كولمن، ترجمه میرفخرایی، 1378)، از طرفی فشار روانی بخشی از زندگی انسانی بوده، هر فردی فشار روانی را زندگی خود تجربه می كند و پاسخ افراد نیز به این فشارها به عنوان سبك های مقابله ای شخصی، متفاوت است. مطابق مدل مقدماتی كوپر[1] از فشار روانی (1981؛ به نقل از پاول و انرایت[2]، 1987؛ ترجمه بخشی پور و صبوری مقدم، 1378) برخی از ویژگی های فردی و همچنین یك دسته از عوامل محیطی، ادراك فرد از فشار روانی را تحت تاثیر قرار می دهد. پاسخ های افراد به منابع فشار روانی، به دو گروه تقسیم می شود:

[1] -Copper

n[2] – pawell & enright

n

اسلاید 5 :

نخست پاسخ های سازگارانه؛ یعنی آن دسته از اعمال و رفتارهایی كه به فرد كمك می كند فشار روانی كاهش یابد و دسته دوم پاسخ هایی ناسازگارانه؛ یعنی اعمال و پاسخ هایی كه فرد را در وضعیت بی ثباتی قرار می دهند. اجتناب از موقعیتهایی كه موجب اضطراب می شود، پرخاشگری، افراط در مصرف الكل، مشكلات جسمی و پذیرش نقش بیمار، وابستگی به آرام بخش ها، اعتیاد داروئی و وابستگی به مواد از اثرات بلند مدت اتخاذ راهبردهای ناسازگارانه می باشد (پاول و انرایت، 1377؛ ترجمه بخشی پور و صبوری مقدم) 

n

اسلاید 6 :

بیان مسأله

با آنكه تقسیم بندی ها از علل موثر بر گرایش افراد به سوء مصرف داروها و مواد گوناگون و متنوع است با این حال عوامل موثر در سبب شناسی اعتیاد را می توان به دو دسته عوامل برون فردی (موقعیتی) و درون فردی (درونی، نگرشی) تقسیم نمود.

اسلاید 7 :

nاز جمله عوامل برون فردی می توان به موقعیتهای نامطلوب زندگی، در دسترس بودن مواد، بیكاری، تأثیر گروه همسالان، محیط های نابهنجار، سابقه سوء مصرف توسط سایر اعضای خانواده و طبقه اقتصادی اجتماعی فرد اشاره نمود.

nعوامل درون فردی نیز دربرگیرنده عوامل زیستی و روانشناختی همچون استعداد ارثی، اختلالات روانی، پرخاشگری، صفات شخصیتی، اعتماد به نفس پایین، نگرش مثبت به تأثیر مواد بر فرد، و غیره می باشد.

n این موارد در ابتلاء به وابستگی به مواد و اعتیاد افراد نقش واسطه ای ایفا می كنند (هیس، 1988؛ به نقل از آزاد و همكاران، 1382)

n

اسلاید 8 :

n(براهنی و بیرشك، 1377؛ كریسنی، 1999؛ هال و لیندزی، 1996؛ به نقل از جزایری، 1382) و نقش تعیین كننده ای بر رفتار آشكار افراد دارد.

n

n شخصیت به عنوان عاملی تأثیر گذار در سازگاری و سلامت عمومی، عبارت است از مجموعه سازمان یافته، واحد و متشكل از خصوصیات نسبتاً ثابت و مداومی كه بر روی هم یك شخص را از شخص یا اشخاص دیگر متمایز میكند

درباره وجود صفات شخصیتی بعنوان یك عامل سبب شناسی مهم در اعتیاد و كاربرد نابجای مواد اتفاق نظر وجود دارد (رفیعیان، 1377) .

n

n

اسلاید 9 :

به همین دلیل بخش عظیمی از بررسی های انجام گرفته در زمینه اعتیاد و وابستگی به مواد بر شخصیت افراد معتاد و مولفه های شخصیتی آنها تمركز دارد. این تحقیقات از نظریه ها و الگوهای مختلفی پیروی می كنند، از جمله نظریه آیزنگ (بر اساس تحلیل عوامل ) و استفاده از پرسشنامه شخصیتی وی (برای مثال رزنتال و همكاران، 1990)

از جمله الگوهای دیگر مدل پنج عاملی است كه با كارهای افرادی مانند نورمن (1963)، گلدبرگ (1990) و به ویژه مك كری و كاستا (1990) شناخته شده است. در حوزه شخصیت معتادان چندین بررسی در خارج از ایران و براساس این الگو انجام شده است سازمان انگلی

اسلاید 10 :

از جمله مطالعه فیشر و الیاس (1998) كه در آن عود را به عنوان برآیندی از عوامل شخصیتی مورد بررسی قرار داده اند و در پیگیری یكساله شدن مشخص شده است كه عود كنندگان، در پرسشنامه نئو در بعد روان رنجور خوئی (نوروتیسم) نمرات بالا و در بعد با وجدان بودن نمرات پائین نشان می دهند.

 
بررسی دیگری كه توسط مان[1] و همكاران (1995) بر روی 40 نفر كه سابقه سوء مصرف مواد داشتند و با فرم كوتاه پرسشنامه نئو انجام شد به این نتیجه رسیدند

[1] – Mann

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir