توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) در word :

تعداد صفحات:5

چکیده:

تیمار بذرهای مریم گلی و فلفل با استفاده از نانولولههای کربن (CNTs) در 5 غلظت (صفر و 10 و 20 و 30 و 40 میلیگرم در لیتر) نشان داد که CNTs میتواند درصد تندش بذرها را افزایش دهد. بیشترین درصد تندش (92/78% در غلظت 10 میلی -گرم در لیتر) و کمترین درصد تندش (30/25% در تیمار شاهد) به ترتیب برای بذرهای فلفل و مریم گلی ثبت شد. قطر و مساحت بذرها پس از تیمار با CNTs نسبت به شاهد بالاتر بود که میتواند درنتیجه جذب بیشتر آب باشد. در مقایسه با شاهد، غلظتهای پائین منجر به تولید ریشهچهها و ساقه چه های طویلتری شدند و با افزایش غلظت، کاهش یافت. بالاترین وزن تر و خشک دانهالها در غلظت های 10 تا 30 میلیگرم در لیتر مشاهده شد. در مجموع، بهترین نتایج در غلظتهای 10 تا 30 میلیگرم در لیتر به دست آمد و غلظت 40 میلیگرم در لیتر با اثرهای منفی بر بیشتر ویژگیهای اندازهگیری شده همراه بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir