توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید در word :

تعداد صفحات:4

چکیده:

در این پژوهش اثر 8 پیش تیمار و 2 روش (آون 50 درجه و سایه) بر زمان خشک کردن توت سفید و کیفیت آن بررسی شد. تیمارها عبارت بودند از، 1- مخلوط اتیل اولئات و کربنات پتاسیم (AEEO) و 2- محلول اسید اسکوربیک و محلول AEEO و 3- محلول اسید سیتریک و محلول AEEO و 4- آب مقطر 80 درجه و آب مقطر 25 درجه، 5- سود با دمای 80 درجه و آب مقطر 25 درجه، 6- روغن زیتون و کربنات پتاسیم، 7- آب مقطر ( شاهد)، 8- آب مقطر 80 درجه سانتیگراد و محلول AEEO در کل میوه های درون آون سریعتر از سایه خشک شدند، اما کیفیت در این روش به مراتب کمتر از خشک کردن در سایه بود و میوها تغییر رنگ دادند. بیشترین زمان خشک شدن مربوط به تیمارهای 4 و 7 بود و کمترین زمان را تیمار 8 و سپس 5 به خود اختصاص دادند که از نظر کیفیتی بدترین رنگ و طعم را داشتند. تیمارهای 2 و 3 از نظر زمانی در حد وسط قرار گرفتند اما بیشترین کیفیت و شفاف ترین رنگ مربوط به آنها بود. بنابراین توصیه میگردد برای خشک کردن از دمای کمتر و پیش تیمار حاوی آنتی اکسیدان استفاده شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir