توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین مقادیر عناصر عمده ی کلسیم، منیزیوم، پتاسیم و سدیم در عضلات چندگونه ازماهیان جنوب دریای خزر در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقادیر عناصر عمده ی کلسیم، منیزیوم، پتاسیم و سدیم در عضلات چندگونه ازماهیان جنوب دریای خزر در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقادیر عناصر عمده ی کلسیم، منیزیوم، پتاسیم و سدیم در عضلات چندگونه ازماهیان جنوب دریای خزر در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقادیر عناصر عمده ی کلسیم، منیزیوم، پتاسیم و سدیم در عضلات چندگونه ازماهیان جنوب دریای خزر در word :

تعداد صفحات:8

چکیده:

بمنظور برآورد و مقایسه غلظت عناصر عمده ی کلسیم، منیزیوم، پتاسیم و سدیم با استانداردهای موجود، غلظت این عناصر در دو فصل بهار و پاییز و در سه گونه از ماهیان جنوب دریای خزر شامل کفال (Mugil auratus)، سفید (Rutilus frisii kutum) و کپور معمولی (Cyprinus carpio) در چهار مرکز صید مختلف (چالوس، انزلی، رودسر و فریدون کنار) تعیین شد. غلظت عناصر توسط روش اسپکتروفتومتری جذب اتمی اندازه گیری شد و براساس میلی گرم بر کیلوگرم وزن خشک عضله ارائه گردید. میانگین مقادیرکلسیم در بهار و پاییز در عضلات ماهیان کفال، سفید و کپور معمولی به ترتیب عبارت بودند از: (6/613: 3/741) ، (1/847: 7/901) و (1/859: 4/1041) mg/kg وزن خشک. میانگین مقادیر منیزیوم در دو فصل و به همان ترتیب عبارت بودند از: (6/1063: 0/1016) ،(3/983: 1/976). و (6/1012: 1/985). مقادیر مزبور برای عنصر پتاسیم عبارت بودند از : (3/10947: 6/11735) ، (4/10985: 3/11685) و (7/9403: 4/11647). این مقادیر برای عنصر سدیم عبارت بودند از: (0/5557: 1/5182)، (8/4981: 3/4988) و (3/5351: 5/5243). نتایج نشان داد که غلظت های کلسیم و سدیم در هر دو فصل و غلظت پتاسیم فقط در فصل بهار تحت تأثیر گونه ماهی قرارگرفتند (05/0 P<). سایر نتایج حاکی از آن بود که مقادیر غلظت عنصر منیزیوم در هر دو فصل همواره تحت تأثیر محل نمونه برداری قرار گرفت (05/0> P). همچنین مشخص گردید بدون توجه به نوع ماهی و محل نمونه برداری، غلظت عناصر در پاییز نسبت به بهار افزایش یافت (05/0>P). مقادیر غلظت عناصر مزبور در عضلات ماهیان مورد مطالعه، مبین آن است که این ماهیان بعنوان منابع غنی از عناصر مذکور، از نظر تغذیه ای قابل توصیه می باشند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir