توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تاثیر کاربرد کودهای بیولوژیک در مقایسه با کود اوره روی اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی در word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کاربرد کودهای بیولوژیک در مقایسه با کود اوره روی اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کاربرد کودهای بیولوژیک در مقایسه با کود اوره روی اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کاربرد کودهای بیولوژیک در مقایسه با کود اوره روی اجزاء عملکرد گیاه دارویی نعناع فلفلی در word :

تعداد صفحات:24

چکیده:

این تحقیق با هدف بررسی تاثیر کاربرد کودهای بیولوژیک بر تغییرات عملکرد کمی و کیفی گیاه نعناع فلفلی در قالب طرح بلوک های کامل 1388 در مزرعه تحقیقاتی گروه پژوهشی کشت و توسعه پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد – تصادفی در 3 تکرار و 9 تیمار در سال زراعی 87 دانشگاهی واقع در هلجرد کرج اجرا شد. شاهد بدون کود، کود زیستی نیتروپلاس ( 4 کیلو گرم در هکتار) ، کود زیستی نیتروپلاس ( 8 کیلوگرم در هکتار )، کود زیستی نیتروکسین ( 4 کیلوگرم در هکتار )، کود زیستی نیتروکسین ( 8 کیلوگرم در هکتار ) ، کود زیستی بیو سولفور ( 4 کیلوگرم در هکتار )، کود زیستی بیو سولفور ( 8 کیلوگرم در هکتار )، کود شیمیایی اوره ( 75 کیلوگرم در هکتار )، کود شیمیایی اوره ( 100 کیلوگرم در هکتار ).تیمارهای کودی در دو نوبت به صورت سرک و به مقدار یکسان مصرف شدند. نوبت اول اواخر اسفند 1387 در ابتدای شروع رشد مجدد 1388 و بار دوم /4/ نعناع و نوبت دوم پس از برداشت اول با توجه به تیمارهای مربوطه اعمال گردید. واحدهای آزمایشی در دو نوبت (بار اول 15 1388/7/1 ) برداشت شدند. گیاهان برداشت شده در هر مرحله در سایه خشک و سپس برگهای آنها از ساقه جدا شدند.صفات مورد ارزیابی عبارت بودند از: طول برگ، عرض برگ، وزن تر برگ در هکتار، وزن خشک برگ در هکتار، وزن تر برگ در ساقه و درصد اسانس. نتایج نشان داد تحت تأثیر تیمارهای کودی قرار گرفت. در مجموع بیشترین میزان اسانس (P <0/ که میزان اسانس در ماده خشک (درصد) به طور معنی داری ( 01 2%) حاصل شد. کمترین میزان اسانس در تیمار / 8 نیتروکسین( 85 kg/ha 3/00 %) اوره و ) 75kg/ha 3/00 %) و ) 100kg/ha در تیمارهای کودی 2%) مشاهده شد. / شاهد (عدم مصرف کود) (

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir