توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر تنش شوری برعملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری برعملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری برعملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری برعملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید در word :

تعداد صفحات:5

چکیده:

شوری خاک یا آب یکی از مهمترین تنشهای غیرزیستی به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک است و به شدت رشد و عملکرد گیاهان را محدود می سازد بنابراین شناسایی گیاهان متحمل به شوری برای کاشت دراین شرایط از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد شوید Anethum graveolens L به عنوان یک سبزی معطر و گیاه ادویه ای به طور گستردهدر صنایع غذایی و داروسازی مصرف می شود به منظور بررسی اثر تنش شوری صفر، 4 و 8 و 12 دسی زیمنس برمتر کلرید سدیم روی عملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید آزمایشی در سال 89 درگلخانه ی تحقیقاتی دانشکده ی کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا گردید آزمایش بصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با چها رتکرار انجام شد اثر شوری روی عملکرد دانه درصد و عملکرد اسانس معنی دار نبود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir