توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر اسانس ملیس بر رشد باکتری های بیماری زای با منشأ غذایی در word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس ملیس بر رشد باکتری های بیماری زای با منشأ غذایی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس ملیس بر رشد باکتری های بیماری زای با منشأ غذایی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس ملیس بر رشد باکتری های بیماری زای با منشأ غذایی در word :



تعداد صفحات:4
چکیده:
کاربرد اثرات ضدمیکروبی ترکیبات دارای منشا طبیعی بعنوان یکی از راهکارهای اصلی جهت کاستن مخاطرات ناشی از مصرف انواع نگهدارنده های سنتزی می باشد. در این تحقیق اثر ضد میکروبی اسانس گیاه ملیس بر روی نه میکروارگانیسم بیماری زای غذایی شامل Staphylococcus aureus ATCC ، Escherichia coli o157 NTCC 12900 ، 6538 Psudomonas aeruginosa ATCC 15442 ، Bacillus subtilis ATCC 6633 Candida ، Salmonella typhimurium PTCC 1609 ، Listeria monocytogenes PTCC 1165 ، Bacillus cereus PTCC 1247 Sacharomyces cervisie ATCC 16404 ، albicans ATCC 10231 بررسی شد و میزان کمترین غلظت بازدارنده MIC و کمترین غلظت کشنده MBC این اسانس تعیین گردید. برای این مننظور ابتدا به روش تقطیر با آب و با استفاده از دستگاه کلونجر اسانس گیری از گیاه مورد نظر انجام شد و آنالیز ترکیب شیمیایی آن با روش GC/MS صورت گرفت. برای بررسی اثر اسانس از روش سریالی میکرو براث دایلوشن استفاده گردید. بدین ترتیب اثر غلظت های مختلف اسانس در هشت سطح در دامنه ppm 25000 – 195 بر میکروارگانیسم های مذکور بررسی شد. در مورد باکتری ها در تعداد 107 کمترین غلظت بازدارنده معادل ppm 1562 برای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و کمترین غلظت کشنده معادل ppm 6250 برای باکتری اشرشیا کلی بود و در مورد مخمر در تعداد 105 کمترین غلظت کشنده و کمترین غلظت بازدارنده مربوط به ساکارومایسس سرویزیه معادل ppm 195 میباشد. کمترین اثر ضدمیکروبی اسانس مورد مطالعه علیه باکتریهای سودوموناس و سالمونلا مییاشد. با توجه به نتایج موجود از اسانس گیاه ملیس میتوان بجای نگهدارنده های سنتزی و پرخطر، در مواد غذایی استفاده کرد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir