توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ترکیبات سرطان زا در گوشت و فراورده های گوشتی در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیبات سرطان زا در گوشت و فراورده های گوشتی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیبات سرطان زا در گوشت و فراورده های گوشتی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیبات سرطان زا در گوشت و فراورده های گوشتی در word :



تعداد صفحات:9
چکیده:
گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی به شمار می آید. غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمندی حاوی اسید آمینه های ضروری برای بدن، مواد معدنی مانند آهن و روی، انواع ویتامین ها و نیز انرژی کافی سبب می شود تا آن را در زمره بهترین و کامل ترین مواد غذایی طبقه بندی نمایند. طبق بررسی های انجام شده یکی از مهمترین علل تشکیل این ترکیبات در گوشت و فرآورده های گوشتی حرارت و روش پخت می باشد و اولین راه کاهش این ترکیبات کاهش دمای پخت و اصلاح روش پخت می باشد. اما کاهش دمای پخت نمی تواند به تنهایی راهی برای کاهش تشکیل این ترکیبات باشد از این رو راه های متعدد دیگری نیز جهت کاهش این ترکیبات مورد بررسی قرار گرفته و به نتیجه رسیده است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir