مقاله ارزیابی پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس های گیاهی برای افزایش زمان ماندگاری ماهی در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس های گیاهی برای افزایش زمان ماندگاری ماهی در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با اسانس های گیاهی برای افزایش زمان ماندگاری ماهی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
اسانس ها گیاهی و ترکیبات موثر آنها در برابر انواع گسترده ای از میکروارگانیسم ها شامل باکتری های گرم منفی و گرم مثبت فعال شناخته شدند. همچنین طی سالهای اخیر مطالعات متعددی در مورد استفاده از اسانس ها گیاهی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری ماهیان گرفته است. با این وجود استفاده مستقیم از اسانسها در بخش نگهداری غذا به دلیل هزینه به کارگیری و دیگر مشکلات از قبیل شدت بو و غیر فعال شدن بخشی از ترکیبات فعال آنها به دلیل واکنش با بسیاری از مواد غذایی نظیر ماهی، محدود می شود. یک راه حل مناسب برای کاهش دوز مصرفی اسانس با حفظ اثر بخشی آنها می تواند همراهی این ترکیبات طبیعی با فیلم های خوراکی باشد. فیلم های خوراکی به عنوان ماتریکس پیوسته ای از پروتئین ها ، پلی ساکاریدها ویا لیپیدها می باشند که برای تغییر ویژگیهای سطحی یک ماده غذایی تهیه می شوند. در این بین کیتوزان به عنوان یک فیلم پلی ساکاریدی به دلیل داشتن خواص ضد میکروبی، قابلیت تشکیل فیلم و نیز به دلیل ممانعت مناسب در برابر اکسیژن و سایر ترکیبات بسیار مورد توجه است. در این بررسی ضمن بیان اهمیت نگهداری آبزیان، نقش اسانس های گیاهی به عنوان یک نگهدارنده طبیعی همراه با پوشش خوراکی کیتوزان مورد بررسی قرار میگیرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0