مقاله بررسی اثر روغن گیاهی و صمغ کاراگینان بر ویژگی های حسی پخشینه کم چرب سمنو در word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر روغن گیاهی و صمغ کاراگینان بر ویژگی های حسی پخشینه کم چرب سمنو در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر روغن گیاهی و صمغ کاراگینان بر ویژگی های حسی پخشینه کم چرب سمنو در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:18
چکیده:
سمنو از دسرهای سنتی و با ارزش غذایی بالا می باشد که استفاده از ان به عنوان جایگزین مواد غذایی با میزان مصرف و کالری بالا مثل شکلات های صبحانه و دیگر پخشینه های چرب اهمیت دارد. از این رو هدف از این پژوهش تولید پخشینه کم چرب سمنو توسط ترکیب روغن گیاهی : کره و و هیدروکلوئید کارگینان در پخشینه توسط روش آماری سطح پاسخ می باشد. به منظور فرمولاسیون پخشینه کم چرب سمنو اثر سه فاکتور میزان کل روغن (30-10 درصد) ، نسبت روغن گیاهی به کره (80:20- 50:50 درصد) و میزان پایدار کننده (0/5-0/1 درصد) استفاده گردید و اثر آنها بر برخی خصوصیات حسی پخشینه به کمک طرح باکس بنکن ارزیابی شد. با توجه به نتایج آزمایشات برای همه پاسخ ها مدل درجه دوم کامل نسبت به سایر مدل ها مناسب یافت شد. استفاده از ترکیب گیاهی و کره ، پایدار کننده موجب بهبود خصوصیات حسی ار جمله سفتی ، گسترش پذیری ، طعم و پذیرش کلی پخشینه سمنو شد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0