توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  تحقیق در مورد شنا و تمرینات سرعتی با word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد شنا و تمرینات سرعتی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد شنا و تمرینات سرعتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد شنا و تمرینات سرعتی با word :

شنا و تمرینات سرعتی

شنا ورزشی برای همه

اکثریت مردم اگر گرایشی به فوتبال یا بسکتبال نداشته باشند، برای ورزش کردن به سمت دستگاه های پیاده روی می روند. از آنجا که این دستگاه ها معمولاً در هر باشگاه ورزشی وجود دارد، برای آنها که می خواهند ورزش کنند راحت ترین راه به نظر می آاید. اما، اگر یك سری به استخر محلتان بزنید، در آنجا با ورزشی کاملاً متفاوت با سایر ورزش ها آشنا خواهید شد.

حتماً تا به حال شنیده اید که شنا ورزشی بسیار عالی است، اما وقت برای یادگیری آن نگذاشته اید. در اینجا ما اطلاعات لازم اولیه در رابطه با این ورزش را در اختیارتان می گذاریم.

انواع حرکات

انواع اصلی حرکات شنا شامل شنای آزاد، کرال سینه، پروانه و کرال پشت می باشد که شنای پروانه دشوارترین این حرکات به شمار می آید.شنای آزاد که کرال جلو یا کرال استرالیایی هم نامیده می شود، کاملاً از اسمش پیداست. در این حرکت هیچ محدودیتی برای چگونگی حرکت دست و پا وجود ندارد. شما فقط باید بتوانید نیمی از بدن را بالای آب نگاه دارید (به استثنای 15 متر اول و بعد از هر دور). این حرکت احتمالاً بهترین حرکت برای آنهاست که تازه شروع کرده اند. شنای

آزاد برای 150 تا 180 پوند مایل حدوداً 500 تا 700 کالری در ساعت می سوزاند.کرال سینه از طرف دیگر، حرکاتی کاملاً تعریف شده و مشخص دارد. شانه ها باید با آب در یک خط قرار بگیرند، و حرکات دست ها و پاها باید با هم انجام شود و یک عمل را انجام دهند. دست ها از سینه دور شده و به دور بدن می گردد و بعد دوباره به جای اولیه باز می گردد (پاها نیز دقیقاً همین عمل را انجام می دهند). اگر با این حرکت یک ساعت شنا کنید، حدود 750 کالری خواهید سوزاند.در طی حرکت پروانه دو دست از عقب به سمت هم حرکت می کنند، از بالای آب رد شده و به جلوی سر رسیده و بعد دوباره به زیر آب می روند. در این حرکت پاها

حرکت دلفینی انجام می دهند. در این حرکت ماهیچه های شانه کاملاً درگیر می شوند و حرکتی کاملاً دشوار است. به همین دلیل پیشنهاد می شود کسانی که در شنا تجربه دارند ســراغ یــادگیری این حرکت بروند و از آنجا که دشوارترین حرکت شنا به حساب می آید، بیشترین انرژی را می گیرد و شما حدوداً 800

کالری در ساعت خواهید سوزاند.در آخر حرکت کرال پشت در حالتی انجام می شود که پشت شما روی آب قرار دارد. دست ها و پاها را می توان به همان شیوه شنای آزاد حرکت داد و حداقل 500 کالری در ساعت خواهید سوزاند. در این حرکت باید کاملاً از موقعیت بدنتان داخل استخر مطلع شوید چون وقتی از پشت خوابیده اید نمی توانید جلوی خود را ببینید.فرض کنید که قادر به انجام کلیه این حرکات هستید، در این حالت حرکت پروانه بهترین حرکت برای شما خواهد بود

اگر قصد کاهش وزن داشته باشید، این حرکت عضله سازی نیز می کند. به این دلیل كه شما بیشترین حجم کالری را در یک ساعت خواهید سوزاند و این کمک می کند که وزن بدن کاهش یابد.اما اگر هدف شما از شنا کردن عضله سازی است، باید این ورزش را تا آخرین درجه شدت انجام دهید، اما در زمانی کوتاه تر. در این حالت شما کالری های زیادی نخواهید سوزاند، اما به ساختن ماهیچه کمک خواهید کرد.
نکات مهم:

از آنجا که این ورزش در آب انجام می شود، نکات و توجهاتی را باید مد نظر قرار دهید. یکی از مهمترین جنبه های شنا کردن این است که بتوانید تنفستان را منظم کنید. چون سرتان فقط زمانهایی مشخص به روی آب می آید، باید تنفستان را با هر حرکت تنظیم کنید. حتی برای بعضی افراد الزامی است که این کار را قبل از شروع ورزش کمی تمرین کنند. اگر نتوانید ریتم تنفستان را تنظیم کنید، بسیار برایتان ایجاد مشکل خواهد شد و دیگر نمی توانید فواید چندانی از این ورزش ببرید، چون در این ورزش تنفس و ماهیچه ها با هم کار می کنند.همچنین بهتر است قبل از انجام این حرکات برای یک دور کامل، خوب به آن حرکت مسلط شوید. اگر این حرکات را درست انجام ندهید، خیلی زود خسته خواهید شد. اگر حرکات بدنتان با یک نظم هماهنگ انجام شوند، شما قادر خواهید بود که خود را روی ضربان قلبتان متمرکز کرده و بنابراین شدت ورزش را بالاتر ببرید.

فواید شنا کردن:

دلایل بسیاری وجود دارد که شما را به سمت استخر بکشاند. اول اینکه این ورزشی است که برای قلب بسیار مفید می باشد. اگر شدت حرکاتتان زیاد باشد کاملاً میتوانید آنرا با دویدن در یک تراز تصور کنید. اما از آنجا که در این حرکات هم قسمت های بالایی و هم قسمت های پایینی بدنتان در آب حرکت می کنند، می توان گفت که ماهیچه ها حتی بیشتر از دویدن کار می کنند و شما کالری بیشتری خواهید سوزاند.به علاوه شنا قدرت بدنی شما را هم بالا خواهد برد. ممکن است فردای اولین روز شنا گردنتان کمی در بدنتان احساس کوفتگی کنید. به این دلیل که از ماهیچه هایتان طوری کار کشـیـده اید که تـا بـه حال کار نکشیده اید و به همین دلیل باعث قوی تـر کردن شانه ها و همین طور ماهیچه های پشتتان می شود.در آخر، افراد بسیاری شنا را یکی از ورزش هایی تلقی می کنند که استرس و فشارهای عصبی را پایین می آورد. به همین دلیل با شنا کردن نه تنها فواید جسمی عایدتان می شود، بلکه فواید روحی نیز می برید.

تجهیزات:

مسئله دیگر در رابطه با شنا این است که ورزشی کاملاً کم خرج است و اسباب و لوازم آن تقریباً دیر از بین می رود. برای این ورزش شما به یک دست مایو احتیاج خواهید داشت. ممکن است بخواهید یک عینک شنا هم خریداری کنید تا بتوانید زیر آب را به خوبی ببینید. و اگر آب رفتن توی گوشهایتان اذیتتان می کند، باید یک گوش گیر هم داشته باشید.برای آنها که می خواهند سرعت شنا کردنشان بالاتر رود، کلاه شنا کمک زیادی خواهد کرد. چون به شما کمک می کند که سریعتر داخل آب حرکت کنید.

 

شنا را هم به برنامه ورزشتان اضافه کنید
بنا بر هدفی که از ورزش کردن دارید، راه های مختلفی وجود دارد تا شنا را هم به برنامه ورزشتان اضافه کنید. اگر فقط برای سلامتی شنا می کنید، می توانید 30 تا 45 دقیقه با شدتی متوسط سه یا چهار مرتبه در هفته این کار را انجام دهید.برای بالا تر بردن سلامتی می توانید شدت این ورزش را نیز بالاتر ببرید. خیلی خوب است اگر همراه با شنا ورزش دیگری نیز انجام دهید. مثلاً یک روز در میان شنا کنید و روزهای میان آنرا ورزش دیگری انجام دهید.به یاد داشته باشید که اصلاً نیازی نیست که همیشه به طور یکنواخت یک حرکت شنا را انجام دهید. می توانید برای جلوگیری از خستگی و دلزدگی همه این حرکات را در شرایط مختلف انجام دهید. با این کار ورزش کاربردی تری خواهید داشت.

محل های شنا:
برای افرادی که در شهرها زندگی می کنند، استخر تقریباً تنها انتخاب می تواند باشد. اما سعی کنید استخری را انتخاب کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه وقتتان را مشغول دور زدن نباشید. اگر برایتان مقدور است که در رودخانه یا دریا شنا کنید، تمرینتان بهتر خواهد شد چون موج ها باعث خواهند شد که مقاومت بدنتان بالاتر برود. مزیت دیگری که شنا در رودخانه و دریا دارد این است که شما می توانید نیمی از زمانتان را شنا کرده و بعد باقی آن را به دویدن کنار ساحل بگذرانید. دویدن روی شن های ساحل شدت بیشتری نسبت به دویدن روی تردمیل دارد.
شنا برای درمان بیماری ها:
مزیت دیگری که شنا نسبت به سایر ورزش ها دارد این است که شدت کمی دارد. بنابراین برای آنها که مشکلات مفصلی دارند یا دچار پوکی استخوان هستند نیز مفید است.در آخر باید بگویم که اگر شما ورزشهایی می کنید که روی مفصل هایتان شدت زیادی وارد می آید مثل تنیس یا دو، شنا می تواند برای بدنتان مثل مرهم عمل کند و این فشار روی مفصل هایتان را کاهش دهد.

شنا کنید تا خوش هیکل تر شوید :
اگر تا به حال برای خوش ترکیب ماندن روی تردمیل می دویدید، یکبار هم شنا را امتحان کنید. شنا ورزشی است که باید برای یادگیری آن زمان بگذارید، اما نتایج آنرا خیلی خوب مشاهده خواهید کرد و بعد از این اقدامتان کاملاً راضی خواهید بود.

شنا و سلامت انسان
شاید بتوان شنا را بهعنوان یکی از راههای رفع نیازهای بشری، از اولین ورزشهائی دانست که در دنیا پدید آمده و با گذشت سالها و قرنها به مرور شکل عملی به خود گرفته است.

بهطوریکه امروزه میتوان آن را یکی از علمیترین رشتههای ورزشی دانست. تعداد مدالهای این رشته از یک طرف فشرده بودن رقابتها در کنار خصوصیات منحصر به فرد شنا، باعث شده تا، دانشمندان علوم ورزشی در اکثر کشورهای پیشرفته توجه خاصی به این ورزش داشته باشند و در مورد آن به تحقیق بپردازند. پزشکی ورزشی بهعنوان یکی از این علوم همواره در پیشبرد شنا نقش فعالی داشته است به نحوی که شناگران استرالیائی قسمت عمدهای از پیشرفت خود را مدیون پزشکی ورزشی میدانند. نقش پزشکی ورزشی نه تنها برای ورزش قهرمانی و بالا بردن کیفیت عملکرد ورزشی بلکه برای حفظ سلامت در بعد ورزش همگانی نیز غیرقابل انکار است. در این قسمت قصد داریم تا با اشاره به نکات کلیدی در مورد ایمنی و تندرستی شناگران و نیز مروری بر آسیبهای رایج در این ورزش، توجه علاقهمندان را به ابعاد تازهای از ورزشهای آبی جلب کنیم.
ایمنی در شنا
اگرچه شناگران حرفهای و قهرمانان این ورزش شایعترین محل آسیبهای خود را در ناحیه شانه عنوان میکنند، اما باید گفت که در حقیقت بیشترین صدمات این رشته ورزشی، خراشیدگیها، زخمها و ضربدیدگیهائی است که در حاشیه استخر رخ میدهد. به همین خاطر رعایت اصول ایمنی در استخرها میتواند در پیشگیری از بروز این آسیبها نقش عمدهای داشته باشد.
شرایط استخر
شکل و ابعاد استخرهای قهرمانی که محل برگزاری مسابقات هستند براساس قوانین فدراسیون بینالمللی شنا (فینا) تعیین میگردد و به دو نوع مسافت کوتاه (طول 25 متر) و مسافت بلند (طول 50 متر) تقسیم میگردد که عرض آنها 25 متر بوده و به شکل مکعب مستطیل هستند. اما استخرهای تفریحی یا تمرینی میتوانند ابعاد و شکلهای متنوعی داشته باشند. نکته مهم در همه این استخرها علاوه بر رعایت اصول مهندسی و ایمنی و همچنین لحاظ نمودن موجگیرها و سکوهای استارت؛ در نظر گرفتن شرایطی است که از بروز سوانح پیشگیری کند. یکی از این شرایط در نظر گرفتن نوع کفپوش استخر است که باید از لیز خوردن و سُرخوردن افراد جلوگیری نماید. وجود حفاظ مناسب برای جلوگیری از ورود اطفال به استخرهای خانگی یکی دیگر از این نکات بهشمار میرود. در استخرهای عمومی نیز جدا کردن نواحی عمیق و حضور مستمر ناجی غریق حتی در کنار شناگران حرفهای اهمیت شایانی دارد. همواره بهعنوان یک اصل باید به خاطر داشته باشیم که نباید به تنهائی در استخر شنا نمود.
شرایط آب استخرها
اگرچه آبتنی در استخرهائی با آبهای معدنی و املاح گوناگون، PHهای مختلف و با دماهای متفاوت بهعنوان تفریح یا مصارف درمانی رویکرد گستردهای دارد. اما برای شنا، به آبی با خصوصیات استاندارد زیر احتیاج داریم. درجه حرارت آب باید بین 25 الی 28 درجه سانتیگراد باشد. آب سرد موجب میشود که خونرسانی به عضلات مختل شده و آسیبپذیری به مراتب بیشتر شود. آبی که از این درجه حرارت گرمتر باد نیز باعث خستگی زودرس و در نتیجه اشتباهات تکنیکی میشود و

در نهایت این اشکالات منجر به آسیب خواهند شد. در استخرهای سرپوشیده، هوای محیط استخر باید 2 درجه بالاتر از دمای آب باشد. برای آبی که مقاومت الکتریکی آن بین 13/10 الی 14/10 هم باشد. PH بین 2/7 الی 6/7 مناسب است این PH تقریباً خنثی بهشمار میرود و فاقد خاصیت اسیدی و بازی میباشد.

میدانیم که قسمتی از نمکهای محلول در آب به خاطر خواص الکتریکی مولکول آب یونیزه شده و قسمت دیگری از آنها به شکل دستنخورده باقی میماند. در مورد کلر باید به خاطر داشته باشیم که میزان کلر آزاد آب باید بین 3/0 الی 6/0 میلیگرم در لیتر باشد و مقدار کلر در ترکیب به 4/0 میلیگرم در لیتر یا کمتر از آن میرسد.

رعایت بهداشت
اصول بهداشت فردی و اجتماعی از نکاتی است که باید همواره مدّنظر قرار گیرد از مهمترین این اصول میتوان به استفاده از حوله، مایو، لیف و صابون شخصی اشاره کرد. بسیاری از بیماریهای عفونی از راه آب انتقال مییابند و استفاده از دمپائی در سرویسهای بهداشتی، وجود حوضچه کلر قبل از ورود به استخر و شستشوی سر و بدن قبل و بعد از شنا، میتواند جلوی سرایت برخی از بیماریهای عفونی را بگیرد. این شستشو میتواند برخی از اثرات منفی کلر و سایر ترکیبات موجود در آب را نیز کاهش دهد.

 

نوزادان سازگاری بینظیری با آب دارند

نوزادان سازگاری بینظیری با آب دارند؛ به همین دلیل، در بعضی از کشورها، کلاسها و مؤسساتی برای آموزش شنا به نوزادان و کودکان نوپا ایجاد شده است که یکی از والدین به همراه کودک خود در این کلاسها شرکت میکنند.

 

نوزادان سازگاری بینظیری با آب دارند؛ به همین دلیل، در بعضی از کشورها، کلاسها و مؤسساتی برای آموزش شنا به نوزادان و کودکان نوپا ایجاد شده است که یکی از والدین به همراه کودک خود در این کلاسها شرکت میکنند. جهت رشد و پرورش بهتر کودکان، تأسیس چنین مؤسسات و کلاسهائی در کشورمان بسیار مناسب خواهد بود.

اگر مهارت شنا کردن را در یک برنامه آموزشی مناسب و تدریجی، به نوزادان و نوپایان تعلیم دهیم، فواید مثبت و سازنده مذکور در این مبحث برای آنها محقق خواهد شد.برای آموزش شنا در یک محیط شاد و مطلوب، لازم است به نیازها و علایق کودکان توجه کنید؛ به همین دلیل، هرگز شادی آنها را با ایجا ترس و حالت تسلیم، از بین نبرید. نه تنها استفاده از زور و اجبار به هنگام آموزش شنا، فواید مثبت و سازنده مذکور در این مبحث را خنثی میکند، بلکه حتی ممکن

است به تأثیرات جانبی و پیامدهای ناخواسته و نامطلوبی نیز منجر شود.برنامه آموزشی شدید و فشرده برای همه کودکان در سنین مختلف، مضر و زیانبخش خواهد بود. برنامه فشرده عبارت است از یک برنامه شتابزده، زود هنگام، سخت یا طولانی مدت که کودک را تحت فشار قرار میدهد.یک برنامه آموزش شنا باید از طبیعیترین و مطلوبترین شیوهها برای کودکان استفاده کند. صبور بودن، صمیمیت، مسئولیت و توانائی لذت بردن از لحظهها برای یک برنامه آموزشی، در دراز

مدت نتایج شگفتانگیزی به همراه خواهد داشت.فواید شنا در محیطی صمیمانه برای نوزادان و کودکان نوپا، بینظیر است؛ در واقع، شنا در محیطی صمیمانه، به رشد مثبت کودک یاری رسانده و وجود او را تعالی میبخشد و از طریق محیط آرامبخش آب، استعدادهای بالقوه جسمی و روحی کودک، شکوفا خواهد شد.

تحقیقات نشان میدهد که تأثیر شوقآور یک برنامه آموزشی خوشایند و مناسب برای نوزادان و کودکان نوپا، هوش، تمرکز حواس، هوشیاری، دقت، توانائیهای ادراکی و نیز رشد جسمی و روحی و اجتماعی کودکان نوپا، هوش، تمرکز حواس، هوشیاری، دقت، توانائیهای ادراکی و نیز رشد جسمی و روحی و اجتماعی کودکان را افزایش میدهد. بیشتر مربیان باتجربه و کارآزموده شنا، این فواید را تأئید میکنند، بهخصوص در کودکانی که قبل از 12 ماهگی برنامه آموزش شنا را آغاز

کردهاند، فواید بیشتر نمودار میشود؛ البته برای دستیابی به این فواید بینظیر و ظریف، هیچگاه دیر نیست. کودکانی با سن بیشتر نیز سرانجام در محیط آب، به آرامش و آسودگی دست خواهد یافت. آب موهبتی شفابخش است که تأثیر روحبخش و شوقآور آن، بر کودکانی با نیازهای ویژه، بسیار چشمگیر است. خاصیت شناوری در آب، همچون دستی نامرئی به کودک یاری میرساند و بیوزنی در آب، آزادی و راحتی خاصی فراهم میکند که در خشکی وجود ندارد. یک برنامه بهینه آموزش شنا همراه با محبت و صبر، حتی میتواند یک کودک منزوی یا رنجور را از لاک خود بیرون بیاورد.

نخستین جلسات برنامه آموزش شنا، پایه سودمندی برای یک زندگی توأم با مشارکت و خشنودی در محیط ورزشهای آبی فراهم میکند. این نخستین جلسات، برای کودکان یک فعالیت تفریحی متقابل در یک محیط سیال جدید و هیجانانگیز محسوب میشود .

غالباً نخستین کلماتی که بر زبان این دولفینهای پوشک پوش جاری میشود، این است که: برویم استخر. در واقع، شنا به زندگی نوزادان و کودکان نوپا، شادی و سرور فوقالعادهای تزریق میکند؛ بهعلاوه، کودکانی سالمتر و قویتر به بار میآورد.حضور در جلسات برنامه آموزش شنا، غالباً نخستین تجربه اجتماعی کودکان با هم سن و سالهایشان در محیط بیرون از خانه است. آنها میآموزند که با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و مشتاقانه با همکلاسیهای خود همراهی نمایند. برای مادران و پدران صبوری که جهت همراهی و مراقبت از کودکان خود به این جلسات میآیند، فرصت مناسبی فراهم میشود تا با همفکران خود آشنا شوند و علایق مشترک خویش را با یکدیگر تقسیم بکنند.

گرچه آموزش شنا و مهارتهای ایمنی، دلیل اصلی حضور کودکان در برنامه آموزشی است؛ اما میدانیم که این تنها جنبه شنای نوزادان و کودکان نوپا نیست. فراگیری مهارتهای ایمنی، نه تنها زندگی کودک را بهبود میبخشد، بلکه ممکن است به نجات او منجر شود. هر قدر یک کودک شنا و مهارتهای ایمنی را زودتر فراگیرد، بهتر میتواند پایهای برای توانائیهای بعدی خود فراهم نماید؛ البته در این زمینه هرگز نباید شیوه خاصی را برخلاف خواست کودک یا با استفاده از زور و

اجبار به او تحمیل کرد. لازم به ذکر است که مسئولیت تضمین ایمنی کودکان، همواره بر عهده والدین هست. مهارتهای ایمنی، همچون ایمنی استخر، حصار و نردههای اطراف آن، همراه با برنامه آموزشی دقیق و مهارتی برای کودکان، موضوعات مهمی هستند که بررسی آنها به فرصت دیگری احتیاج دارد.در نهایت میتوان گفت که شنا در سالهای نخستین، باعث رشد و پرورش عزت نفس، اعتماد به نفس و استقلال کودک میشود. توانائی حرکت آزادانه کودک در آب، حس

رضایت و خشنودی او را افزایش میدهد. والدینی که در آموزش شنا به کودکشان پشتکار نشان میدهند، سرانجام خواهند دید که فرزندشان در آب نیز همچون خانه، احساس آرامشی و راحتی میکند و به یک دولفین پوشک پوش تبدیل شده است.در محیطی سالم و با افرادی واجد صلاحیت، شنای کودکان باعث

میشود که آنها با خانواده، جامعه و دنیای بیرونی خود، ارتباط و پیوندی مناسب برقرار نمایند. بسیاری از کودکانی که در برنامه آموزش شنا شرکت میکنند، قبل از راه افتادن، میتوانند شنا کنند. با پیشرفت در فراگیری شنا، هماهنگی، توانمندی، استقامت و ظرفیت ریههای کودکان را افزایش مییابد.حضور در محیط سیال و لطیف آب، برای کودکان خوابی راحت و آرام را به همراه خواهد داشت؛ والدینی که در جلسات آموزشی شبانه شرکت کردهاند، اظهار میکنند که کودک پس از شنا، سراسر شب را به آرامی میخوابد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir