توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کیفیت علوفه گونه مرتعی Camphorosma monspeliaca در سه مرحله رویشی در منطقه دوتو-تنگ صیاد استان چهار محال و بختیاری با pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کیفیت علوفه گونه مرتعی Camphorosma monspeliaca در سه مرحله رویشی در منطقه دوتو-تنگ صیاد استان چهار محال و بختیاری با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت علوفه گونه مرتعی Camphorosma monspeliaca در سه مرحله رویشی در منطقه دوتو-تنگ صیاد استان چهار محال و بختیاری با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کیفیت علوفه گونه مرتعی Camphorosma monspeliaca در سه مرحله رویشی در منطقه دوتو-تنگ صیاد استان چهار محال و بختیاری با pdf :

تعداد صفحات:21

چکیده:

تعیین کیفیت علوفه گونه های موجود در مراتع از مهم ترین عواملی است که جهت مدیریت صحیح مراتع لازم و ضروری می باشد . مهم ترین شاخص های کیفی گیاهان را دیواره سلولی عاری از همی سلولز، الیاف خام، پروتئین خام و ماده خشک قابل هضم می دانند . تحقیق حاضر به منظور ارزیابی کیفیت علوفه گون مرتعی Camphorosma monspeliaca در منطقه دوتو – تنگ صیاد استان چهار محال و بختیاری اجرا شد . گونه مورد مطالعه از گونه های انحصاری مراتع استان میباشد . اهمیت چرایی این گونه بررسی کیفیت علوفه جهت مدیرت چرایی را الزامی می نماید . در این تحقیق از رویشگاه گونه مورد نظر در سه مرحله رشد رویشی، گل دهی و بذردهی در چهار تکرار نمونه برداری صورت گرفت . شاخص های کیفی دیواره سلولی عاری از همی سلولز ADF ، دیواره سلولی همی سلولزNDF، پروتئین خام (CP)، فیبر خام (C)، انرژی متابولیسمی (EM) و ماده خشک قابل هضم (DMD) اندازهگیری شدند . داده های شاخص های کیفی پس از وارد کردن در نرم افزارSPSS نخست از نظر نرمال بودن بررسی شدند، سپس، با تجزیه واریانس و آزمون دانکن میانگین داده ها با یکدیگر مقایسه شد . نتایج نشان داد کیفیت علوفه این گونه در مرحله رویشی بیش تر از مراحل دیگر رویشی می باشد . این گونه علی رغم کیفیت علوفهای مطلوب در اوایل رویشی به دلیل وجود اسانس در اواخر دوره رویش مورد چرای دام قرار میگیرد . از این گونه می توان جهت تعلیف دام در پاییز و زمستان استفاده نمود .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir