مقاله اثر نانو ذره تیتانیم اکسید بر روی پایداری دمایی آنزیم پپسین خوک در شرایط invitro با pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر نانو ذره تیتانیم اکسید بر روی پایداری دمایی آنزیم پپسین خوک در شرایط invitro با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نانو ذره تیتانیم اکسید بر روی پایداری دمایی آنزیم پپسین خوک در شرایط invitro با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
نانوذره تیتانیم اکسید به طور گسترده در افزودنی های غذایی و آرایشی و حامل های آنتی باکتریال استفاده می شود . انسان ها نمی توانند از ورود نانو ذره تیتانیم اکسید به بدنشان جلوگیری کنند . نانو ذره تیتانیم اکسید ممکن است اث سمی بر روی پروتئین های داشته ابدش . آنزیم پپسین به صورت یک زمونژن که پپسینوژن نام دارد از سلولهای مخاطی معده ترشح می شود . هنگامی که غذا خورده می شود پپسینوژن به وسیله اسید کلریدریک معده فعال می شود . 02 میلی گرم آنزیم پپسین در بافر 100 میلی مولار گلایسین – HCL حل شد و در PH=2 پایداری دمایی پپسین در حضور غلظت های مختلف (0و03و 3 و 6 میکروگرم بر میلی لیتر ) تیتانیم اکسید با استفاده از دستگاه اسپکتروفوتومتری اندازه گیری شد . نانو ذره تیتانیم اکسید دراین غلظت ها بر پایداری دمایی پپسین کاهش اندکی داشت .
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0