توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نانو ذره تیتانیم اکسید بر روی پایداری دمایی آنزیم پپسین خوک در شرایط invitro با pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نانو ذره تیتانیم اکسید بر روی پایداری دمایی آنزیم پپسین خوک در شرایط invitro با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نانو ذره تیتانیم اکسید بر روی پایداری دمایی آنزیم پپسین خوک در شرایط invitro با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نانو ذره تیتانیم اکسید بر روی پایداری دمایی آنزیم پپسین خوک در شرایط invitro با pdf :



تعداد صفحات:4
چکیده:
نانوذره تیتانیم اکسید به طور گسترده در افزودنی های غذایی و آرایشی و حامل های آنتی باکتریال استفاده می شود . انسان ها نمی توانند از ورود نانو ذره تیتانیم اکسید به بدنشان جلوگیری کنند . نانو ذره تیتانیم اکسید ممکن است اث سمی بر روی پروتئین های داشته ابدش . آنزیم پپسین به صورت یک زمونژن که پپسینوژن نام دارد از سلولهای مخاطی معده ترشح می شود . هنگامی که غذا خورده می شود پپسینوژن به وسیله اسید کلریدریک معده فعال می شود . 02 میلی گرم آنزیم پپسین در بافر 100 میلی مولار گلایسین – HCL حل شد و در PH=2 پایداری دمایی پپسین در حضور غلظت های مختلف (0و03و 3 و 6 میکروگرم بر میلی لیتر ) تیتانیم اکسید با استفاده از دستگاه اسپکتروفوتومتری اندازه گیری شد . نانو ذره تیتانیم اکسید دراین غلظت ها بر پایداری دمایی پپسین کاهش اندکی داشت .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir