توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان نگهدارنده درموادغذیی با pdf دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان نگهدارنده درموادغذیی با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان نگهدارنده درموادغذیی با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از اسانس های گیاهی به عنوان نگهدارنده درموادغذیی با pdf :



تعداد صفحات:12
چکیده:
بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده از موارد مهم مرتبط با سلامت عمومی می باشد. جهت کاهش زیان های اقتصادی و خطرات جانی ناشی از این بیماری ها استفاده ازمواد طبیعی به عنوان ترکیبات ضدمیکروبی روشی موثر برای کنترل حضور باکتری های بیماری زا و نیز افزایش ماندگاری غذاهای فرآوری شده به نظر می رسد . درمیان این ترکیبات عصاره های به دست آمده از گیاهان دارویی دارای خواص ضد میکروبی بوده و به عنوان منبع مواد ضد میکروبی در مقابل عوامل بیماری زا عمل می کنند. غذاهای فاسد علاوه بر آسیب به سلامت مصرف کننده، به تولید کننده نیز ازلحاظ اقتصادی ضرر می رسانند. از آنجا که مصرف کنندگان به ایمنی مواد غذایی که حاوی نگهدارنده های سنتزی بوده، اطمینان ندارند به مصرف مواد غذایی طبیعی که از محصولات طبیعی به عنوان نگهدارنده ( جایگزین نگهدارنده های شیمیایی ) استفاده شده گرایش پیدا کردند. ازجمله ترکیبات طبیعی که می توانند به عنوان نگهدارنده درمواد غذایی به کار روند اسانس های گیاهی هستند. عصاره و اسانس های گیاهی بدست آمده ازگیاهان معطر دارای خاصیت ضد باکتریایی، ضدقارچی ،ضداکسایش وضد سرطانی بوده و قادر هستند رشد پاتوژن ها و تولید سم توسط ریزسازواره ها را کنترل کنند. با در نظر گرفتن اثرات ضد میکروبی موثر اسانس های گیاهی، آنها قابل استفاده به عنوان جایگزین مواد شیمیایی ضد میکروبی در صنایع غذایی می باشند با توجه به مقادیر بسیارکم مورد استفاده از اسانس ها جهت مهار رشد باکتری ها، به احتمال زیاد اثرات نامطلوب محسوسی برخواص ارگانولپتیک مواد غذایی ایجاد نخواهد شد. دراین مطالعه بررسی مختصری بر استفاده از اسانس های گیاهی در صنایع غذایی صورت گرفته است.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir