توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارزش تغذیه ای سیلوی سرشاخه خرمای فرآوری شده با مواد شیمیایی در گوسفند با pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارزش تغذیه ای سیلوی سرشاخه خرمای فرآوری شده با مواد شیمیایی در گوسفند با pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارزش تغذیه ای سیلوی سرشاخه خرمای فرآوری شده با مواد شیمیایی در گوسفند با pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارزش تغذیه ای سیلوی سرشاخه خرمای فرآوری شده با مواد شیمیایی در گوسفند با pdf :



تعداد صفحات:6
چکیده:
هدف از انجام این آزمایش، استفاده از سرشاخه خرما جهت کاربرد در تغذیه دام و حذف اثرات مخرب زیست محیطی حاصل از سوزاندن آن است. برای این منظور سرشاخه خرما با افزودن سود ( 4 درصد)، اوره4 درصد)، اسید ( 1 درصد) و آنزیم ( 3 گرم در کیلوگرم) عمل آوری و برای 30 روز نگهداری شد. تخمیر ) آزمایشگاهی و ارزش تغذیه ای نمونه های آزمایشی با روش تولید گاز در گوسفند بررسی شد. نتایجآزمایش نشان داد که بالاترین تخمیر و تولید گاز مربوط به فرآوری سرشاخه خرما با اوره می باشد(P<0/05)همچنین بیشترین میزان گاز تجمعی25/93میلی لیتر) نیز با افزودن 4 درصد اوره به سرشاخه خرما به دست آمد و تیمارهای فراوری با آنزیم و سود در مرحله بعد قرار داشتند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که عمل آوری با مواد شیمیایی بویژه اوره می تواند اثر مناسبی بر بهبود ارزش تغذیهای سرشاخه خرما در گوسفند داشته باشد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir