توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد GPC در بهینه سازی نسبت اکتیویتور به مونومر در فرآیند تولید پلیمر اکریلیک به روش پلیمراسیون تعلیقی در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد GPC در بهینه سازی نسبت اکتیویتور به مونومر در فرآیند تولید پلیمر اکریلیک به روش پلیمراسیون تعلیقی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد GPC در بهینه سازی نسبت اکتیویتور به مونومر در فرآیند تولید پلیمر اکریلیک به روش پلیمراسیون تعلیقی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد GPC در بهینه سازی نسبت اکتیویتور به مونومر در فرآیند تولید پلیمر اکریلیک به روش پلیمراسیون تعلیقی در word :

تعداد صفحات:10

چکیده:

ا Aqueous Suspension Polymerization یکی از دو روشی است که در شرکت پلی اکریل ایران برای تولید پلی اکریلونیتریل استفاده می شود. در گذشته از تزریق گاز SO2 جهت کنترل pH راکتور استفاده می شده که با توجه به مشکلات کار با گاز SO2 خصوصا در زمان جنگ تحمیلی ، محلول 4% اسید سولفوریک جایگزین SO2 شد . با توجه به حذف گاز SO2 به عنو ان یک منبع تامین کننده یون بی سولفیت یا اکتیویتور ، فلوی محلول بی سولفیت سدیم به راکتور برای جبران کمبود حاصله بای د افزایش داده می شد . با توجه به واکنش نامطلوب یون سولفیت با اکریلونیتریل و تولید سولفوپروپیونیتریل ، افزایش بیش از حد فلوی اکتیویتور موجب افزایش Waste اکریلونیتریل می شود . لذا برای یافتن بهترین نسبت اکتیویتور به مونومر ، پارامتر Polydispersity (Pd) پلیمر به عنوان معیار در نظر گرفته و در چهار نسبت مختلف سیستم ، Run و با استفاده از روش GPC پارامتر مذکور اندازه گیری و نسبتی که کمترین Pd را داشت به عنوان فلوی بهینه اکتیویتور در نظر گرفته شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir