توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاناز میکروبی آنزیمی منحصر به فرد و کاربردی در صنایع غذایی در word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاناز میکروبی آنزیمی منحصر به فرد و کاربردی در صنایع غذایی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاناز میکروبی آنزیمی منحصر به فرد و کاربردی در صنایع غذایی در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاناز میکروبی آنزیمی منحصر به فرد و کاربردی در صنایع غذایی در word :

تعداد صفحات:6

چکیده:

تاناز آنزیمی است که هیدرولیز باندهای تانن و استرهای اسید گالیک را کاتالیز میکند که یکی از مهمترین محصولات حاصل از این واکنش اسید گالیک میباشد. اگر چه تاناز در گیاهان، حیوانات و میکروارگانیسمها وجود دارد اما تولید صنعتی این آنزیم اغلب با استفاده از میکروارگانیسم ها صورت میگیرد. از میکروارگانیسم های قابل استفاده در تولید آنزیم تاناز می توان گونه های باسیلوس، استرپتوکوکوس، مخمرهایی مانند کاندیدا، ساکارومایسز و قارچهایی مثل آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا را نام برد. موارد کاربرد این آنزیم در تولید اسید گالیک بعنوان سوبسترای تولید برخی آنتی اکسیدانها، تولید چای فوری، از بین بردن کمپلکس های عامل کدورت در چای، کاهش مقدار تانن نامطلوب و شفاف سازی برخی آبمیوه ها و نوشیدنیها می باشد. لذا در این مقاله برآنیم تا ضمن بررسی میکروارگانیسم های مورد استفاده در تولید آنزیم تاناز و نحوه عملکرد آنها، به مقایسه روشهای تولید این آنزیم و معرفی روش بهینه و در نهایت کاربرد آن در صنایع غذایی بپردازیم

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir