توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه کانیهای رسی سازندهای شیلی مشکل ساز پابده-گورپی با استفاده از روش XRD و گل بهینه حفاری، میدان نفتی کوپال در word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه کانیهای رسی سازندهای شیلی مشکل ساز پابده-گورپی با استفاده از روش XRD و گل بهینه حفاری، میدان نفتی کوپال در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه کانیهای رسی سازندهای شیلی مشکل ساز پابده-گورپی با استفاده از روش XRD و گل بهینه حفاری، میدان نفتی کوپال در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه کانیهای رسی سازندهای شیلی مشکل ساز پابده-گورپی با استفاده از روش XRD و گل بهینه حفاری، میدان نفتی کوپال در word :

تعداد صفحات:9

چکیده:

مطالعه کنونی شناسایی کانیهای رسی در شیلهای مشکل ساز سازندهای شیلی پابده – گورپی است که در جریان حفاری در میدان نفتی کوپال، مشکلاتی را ایجاد می کند. این میدان واقع در 50 کیلومتری شمال شرق اهواز در بخش مرکزی فرو افتادگی دزفول شمالی از دو مخزن آسماری و سروک تشکیل شده است. در افق آسماری دارای طول حدود 62 کیلومتر و عرض متوسط 4 کیلومتر می باشد. انتخاب انتروالهای مناسب برای نمون هبرداری بر اساس نمودارهای چا هپیمائی ،(NGS, GR ) انجام گردید و تعداد 19 نمونه از موقعیتهای مختلف انتخاب گردید. جهت شناسایی کانیهای رسی از روش XRD با تهیه اسلایدهای رسی جهت دار اتیلنی، حرارتی ( C 550 برای مدت 3 ساعت) و شاهد برای هر نمونه استفاده شد. با مطالعه نمودارهای XRD نمونه ها، کانیهای ایلیت، مونتموریلونیت، رس مخلوط، کائولینیت و کلریت بترتیب فراوانی قابل شناسائی است. بر اساس ترکیب کانیهای رسی در نمونه ها می توان سیال حفاری نوعA (گل پایه روغنی) و بدلیل حضور مونتموریلونیت ترجیحاً نوع C (گل بازدارنده) پیشنهاد می گردد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir